Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 10:14   #4966
Eudajmonia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III

Cytat:
Napisane przez Kinga8911 Pokaż wiadomość
Wg mnie w kiepskim stanie jest. W tym filmiku o olejkach gadała, że 16 kg przytyła. Powinna liczyć kalorie wg mnie w ciąży powinno się jeść dla dwoje a nie za dwoje.Dziecko urodzi się z nadwagą Nie wiem czy są normalne, jednak taki wygląd dla mnie nie jest zbyt estetyczny.. Nie wchodzę już na jej kanał Dlatego nie chcę posiadać dzieci jak mam tak przytyć. Ciekawe jak potem zrzuci zbędne kg.
Gdzie Ty to czytasz kobieto??

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Prowadzę zbilansowaną dietę i ćwiczę Jestem w pierwszym trymestrze ,nadal szczupła. Niech każdy je ile chcę, patrzeć nie muszę. Dzieci też nie lubię, ale mąż lubi. Faceci są jak zwierzęta mają silne ciągoty do przekazywania genów.
i widzę takie mamy, które mają dziecko "za karę" "bo wypada" "bo mąż chciał" ... to nie są szczęśliwe dzieci... przykre

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Lubię podyskutować , kanał mam, nie nagrywam filmików. W ciąży jestem, choć wypieram to ze świadomości. Miałam anoreksję to chciałaś usłyszeć warszawianko ? Na wizażu znalazłam się przez przypadek, szukałam porad odnośnie elektryzowania włosów tak samo na YT. Do waszego wątku dołączyłam jak znajoma powiedziała, że jest niezły ubaw i można się naśmiewać z ludzi.
Sensownej wymiany zdań zwanej dyskusją nie widziałam w Twoim wykonaniu... na razie tylko jakieś obrażające drugiego człowieka teksty, czyli słabo....

Ja też... szukając czegoś w google...

... i najpierw to naśmiewanie mnie przeraziło... ale powiedzieć muszę, że odkąd zajrzałam... do chwili obecnej - poprawia się tutaj... więc będziesz musiała zmienić wątek, bo nieuzasadnionego wyśmiewania się jest coraz mniej... na szczęście....