Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 10:35   #79
smakowanie
Rozeznanie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XI

Cytat:
Napisane przez elektrownia atomowa Pokaż wiadomość
Obiecałam sobie, że nie pójdę do SH przez miesiąc co najmniej...ale gdzie tam, wytrzymałam dwa tygodnie (prawie). To moje dzisiejsze łupki.

1.Spódnica Atmosphere z wysokim stanem- 10 zł
2. Sukienka Atmosphere- 10 zł (zastanawiam się czy jej nie zwrócić, bo u nas możesz wziąć ile tylko chcesz rzeczy do domu, przymierzyć i oddać albo zapłacić, nie jestem do końca przekonana co do niej, jak myslicie?, podoba mi się bardzo, ale nie wiem czy nie zbyt ,,ludowa")
3. Sukienka- 9zł (ma bardzo głęboko wykrojone plecy)
4. bluzeczka w krateczkę Atmosphere 9 zl (bardzo ładnie dopasowana)
mam taką samą 'ludową' sukienkę atmosphere z sh ale nigdy nie odważyłam się jej włożyć, dla mnie za bardzo pstrokata jednak... ale wiesz, teraz wzory kwiatowe są w modzie, więc myślę że nie powinnaś się zastanawiać czy ją nosić jeśli Ci się naprawdę podoba

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez luciolla Pokaż wiadomość
ukradłabym wszystkie pogrubione ze szczególnym uwzględnieniem miiiisiaaa

zazdroszczę koronki, a co do spodni - święte słowa, kiedyś udało mi się kupić ich rurki za 2zł i biegam w nich często, póki co, odpukać nic się z nimi nie dzieje.

śliczna ramoneska, swoją drogą uwielbiam ich ciuchy

sukienka jest boska!

wrzucam parę moich z ostatniego tygodnia, zdjęcia wołają o pomstę do nieba, ale mój aparat ma chyba zły dzień

1. sukienka BLEND 5 zł, szkoda, że nie widać jej koloru - intensywna butelkowa zieleń
2. bluzeczka RIVER ISLAND 10 zł
3. spódniczka MODSTROM 5 zł, już awansowała do grona ulubionych
4. tunika LIPSY 10 zł, w rzeczywistości to taki brudny róż
piękna jest ta ostatnia tunika!
btw, chyba Ci się aparat psuje, że robi takie paski na zdjęciach miałam to samo z moim.
smakowanie jest offline Zgłoś do moderatora