Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomaniaczkowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 12:44   #2839
CharLizZie
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
hej ho, hej ho, hej ho!
asiewyspałam . zrobiłam sobie pyszne śniadanko - jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem. czytałam tu kiedyś, że niektórych wyobrażenie sobie jajek z majonezem obrzydza, ale dla mnie było pycha .
teraz chwila piękności dla mnie . myślę co by tu założyć do tej filharmonii i w sumie sama nie wiem, bo nigdy nie byłam! znalazłam fajną sukienkę czarną w szafie mamy. jest tak jakby na zakładki, ze sporym dekoltem, do kolana. no i przymierzałam pod nią bluzkę w panterkę, bo ten dekolt duży i dobrze to wygląda, ożywia tak fajnie. do tego czarne kryjące rajstopy, moje workery i Imogene. wyglądam...hm, kobieco, ale z pazurem. może tak być, tak myślicie?

a ja paypala nie mam. ale musze się tym zainteresować. choć...lepiej byłoby nie
Zestaw wydaję się fajny, ale jednak do filharmonii ubrałabym się trochę inaczej ale to tylko moje zdanie, skoro dobrze się czujesz i wyglądasz schludnie i niekrzykliwie to śmiało idź

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora