2011-03-05, 12:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania
Cytat:
Napisane przez 135nudziara
hej ho, hej ho, hej ho!
asiewyspałam  . zrobiłam sobie pyszne śniadanko - jajka na twardo z majonezem i szczypiorkiem. czytałam tu kiedyś, że niektórych wyobrażenie sobie jajek z majonezem obrzydza, ale dla mnie było pycha  .
teraz chwila piękności dla mnie  . myślę co by tu założyć do tej filharmonii i w sumie sama nie wiem, bo nigdy nie byłam! znalazłam fajną sukienkę czarną w szafie mamy. jest tak jakby na zakładki, ze sporym dekoltem, do kolana. no i przymierzałam pod nią bluzkę w panterkę, bo ten dekolt duży i dobrze to wygląda, ożywia tak fajnie. do tego czarne kryjące rajstopy, moje workery i Imogene. wyglądam...hm, kobieco, ale z pazurem. może tak być, tak myślicie?
a ja paypala nie mam. ale musze się tym zainteresować. choć...lepiej byłoby nie 
|
Zestaw wydaję się fajny, ale jednak do filharmonii ubrałabym się trochę inaczej ale to tylko moje zdanie, skoro dobrze się czujesz i wyglądasz schludnie i niekrzykliwie to śmiało idź
|
|