2011-03-05, 15:40
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez lexie
Tak rozglądając się na youtube za 8min, znalazłam jeszcze ćwiczenia z jakąś panią Joanna Hall. Ściągam sobie jakiś jej workout, może będzie fajny, bona tym filmie który widziałam na youtube wyglądało to właśnie jak ćwiczenia przeznaczone do domowego użytku 
|
Brzmi... kusząco! Jakiś czas temu na chomikach widziałam sporo różnych fitnessów. Jednak chyba najbardziej lubię 8min. Szybko, łatwo, przyjemnie... i wiem ile do końca!
Nabrałam sobotniej ochoty na podskoki. Niestety wiosna, która miała być za oknem okazała się strasznie wietrzna wobec czego roweru nie wyciągam 
Cytat:
Napisane przez Nadiia24
Lseczki, ja niedawno wrociłam do domu...musialam odwalic nieco papierkowej roboty i jestem
Z ciekawosci wskoczylam na wage bo jak pisalam wczesniej u mamy nie moglam sie zwazyc bo nie mialam gdzie 
I waga po sniadanku i sporej porcji piciu pokazała 81 kg czyli mniej niz wczoraj podejrzewam ze gdybym zwazyla sie rano to bylo by juz 80,x czyli o jakies 0,2-0,3 kg jeszcze mniej 
Tak nie wiele dzieli mnie od mojej utesknionej 7 z przodu mmm...chce ja juz miec! hehe 
wlasnie zjadlam makrelke i popijam cole zero.
Zrobilam dzis pokazne zakupy w Lidlu...miesko, serki, cola free hehe  mrozonki warzywne...i w kauflandzie Sussina 
|
Coraz bliżej siódemka, coraz bliżej siódemka 
Ja odwiedziłam lidla i... nic nie kupiłam. Okazało się, że serki homo z Aldi (0.3%tłusczu) mają dużo lepszy skład... nie maja skrobii modyfikowanej... więc posiliłam się, poforumuję troszkę i idę dalej latać po sklepach  
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------
Cytat:
Napisane przez wykrasana
Czesc
Ja kiedyś ćwiczyłam przy ćwiczeniach Tamilee Webb - to był wycisk
U mnie sie zachmurzyło, u was też?
|
O matko.. pamiętam te 4 dni zakwasów po "pośladkach" z Tamilee... to było coś 
Chyba wolę jednak "nice and easy"
Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-03-05 o 15:35
|
|