Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 15:40   #3325
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Tak rozglądając się na youtube za 8min, znalazłam jeszcze ćwiczenia z jakąś panią Joanna Hall. Ściągam sobie jakiś jej workout, może będzie fajny, bona tym filmie który widziałam na youtube wyglądało to właśnie jak ćwiczenia przeznaczone do domowego użytku
Brzmi... kusząco! Jakiś czas temu na chomikach widziałam sporo różnych fitnessów. Jednak chyba najbardziej lubię 8min. Szybko, łatwo, przyjemnie... i wiem ile do końca!
Nabrałam sobotniej ochoty na podskoki. Niestety wiosna, która miała być za oknem okazała się strasznie wietrzna wobec czego roweru nie wyciągam
Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Lseczki, ja niedawno wrociłam do domu...musialam odwalic nieco papierkowej roboty i jestem

Z ciekawosci wskoczylam na wage bo jak pisalam wczesniej u mamy nie moglam sie zwazyc bo nie mialam gdzie
I waga po sniadanku i sporej porcji piciu pokazała 81 kg czyli mniej niz wczoraj podejrzewam ze gdybym zwazyla sie rano to bylo by juz 80,x czyli o jakies 0,2-0,3 kg jeszcze mniej
Tak nie wiele dzieli mnie od mojej utesknionej 7 z przodu mmm...chce ja juz miec! hehe

wlasnie zjadlam makrelke i popijam cole zero.
Zrobilam dzis pokazne zakupy w Lidlu...miesko, serki, cola free hehe mrozonki warzywne...i w kauflandzie Sussina
Coraz bliżej siódemka, coraz bliżej siódemka

Ja odwiedziłam lidla i... nic nie kupiłam. Okazało się, że serki homo z Aldi (0.3%tłusczu) mają dużo lepszy skład... nie maja skrobii modyfikowanej... więc posiliłam się, poforumuję troszkę i idę dalej latać po sklepach

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Czesc

Ja kiedyś ćwiczyłam przy ćwiczeniach Tamilee Webb - to był wycisk
U mnie sie zachmurzyło, u was też?
O matko.. pamiętam te 4 dni zakwasów po "pośladkach" z Tamilee... to było coś
Chyba wolę jednak "nice and easy"

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-03-05 o 15:35
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora