Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy czujecie sie "na swoim miejscu"?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 18:10   #91
lamia1980
Raczkowanie

Dot.: Czy czujecie sie "na swoim miejscu"?

pisałam na innym blogu, że u nas dopiero się zaczyna recesja tylko w szybszym bardzo intensywnym tempie, bardzo niekorzystnym dla nas Polaków przez ostatnie kilka dni wszystko bardzo zdrożało a pracodawcy niesamowicie wykorzystują nowe prawo pracy w dobie kryzysu do tego stopnia, że pensje bardzo niskie a umowa o pracę to rzadkość wszędzie słyszę tylko um zlecenie, o dzieło nawet jak ktoś ma um na czas nieokreślony to i tak zwalniają bez zastanowienia-wiem bo tam gdzie pracuję zwolnili 20 osób z miejsca ze stałym zatrudnieniem. ja byłam kiedyś w ie zjechałam skończyć studia a przez ten czas wszystko się zmieniło mój tż zjeżdża do pl ale on tu się nie odnajdzie wraca po 7 latach do pl w tym trudnym momencie dlatego biorę pod uwagę, że łatwiej nam będzie w ie niż tu w pl tym bardziej, że tż nie zamyka za sobą drzwi będzie miał do czego wracać pociesza mnie myśl, że zjeżdża do mnie a dalej to życie pokaże wiem, że już na pewno nie będziemy żyć oddzielnie