Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 18:21   #1710
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Co do usypiania to ja lubię jak mała się do mnie przytula i zasypia. Jak zaśnie to jest odkładana. Wczoraj było fajnie bo TZ ją uśpił i zszedł na dół. A potem przed 22 ja poszłam do sypialni a tam na naszym łóżku śpi brat TZ wraz z Oliwką. Usłyszał jak płacze i poszedł do niej a my siedzieliśmy na dole i nic nie słyszeliśmy. A widok był fajny bo on tak na brzegu spał a Oliwka rozwalona na łóżku.
Bezcenne widoki

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
No i mam nadal problem z kupką Marciego robi raz na 2-3 dni i tak się męczy i płacze Jabłko surowe i śliwki nie pomagają Codziennie dostaje probiotyk też ... Muszę jeszcze spróbować z przegotowaną wodą na czczo, ale ciągle zapominam
Syn koleżanki miał straszne problemy bardzo długo. Moja mama (zajmuje się nim) opowiadała nie raz jak razem płakali na nocniku. On był długo leczony przez specjalistę a pomogły dopiero gotowane,tarte czerwone buraki. Wcześniej nic nie działało. Cierpiał strasznie ale ustąpiło. Podobne problemy miała inna kolżana z córą ale u niej smo się unormowało z czasem

Cytat:
Napisane przez cynamonkowa Pokaż wiadomość
Ratunkuuuu,chyba zwariuję!
Dziecko mi jęczy,marudzi,ciągle na ręce wchodzi..a wszystko dlatego,że za wcześnie poszła spać! tż ją dziś ululał o 10.30,a tylko do sklepu wyszłam normalnie chodzi spać o 12-13ej.no i pospała 1h(gdzie normalnie śpi 2h) i teraz cyrki mi wyprawia,a winowajcy w domu nie ma!
zaraz wyjdę z siebie..i stanę obok dosłownie! już ja 2razy kładłam spać i nic!