|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez P0P70
Co do usypiania to ja lubię jak mała się do mnie przytula i zasypia. Jak zaśnie to jest odkładana. Wczoraj było fajnie bo TZ ją uśpił i zszedł na dół. A potem przed 22 ja poszłam do sypialni a tam na naszym łóżku śpi brat TZ wraz z Oliwką.  Usłyszał jak płacze i poszedł do niej a my siedzieliśmy na dole i nic nie słyszeliśmy. A widok był fajny bo on tak na brzegu spał a Oliwka rozwalona na łóżku.
|
Bezcenne widoki
Cytat:
Napisane przez Gmyrelka
No i mam nadal problem z kupką Marciego  robi raz na 2-3 dni i tak się męczy i płacze  Jabłko surowe i śliwki nie pomagają  Codziennie dostaje probiotyk też ...  Muszę jeszcze spróbować z przegotowaną wodą na czczo, ale ciągle zapominam  
|
Syn koleżanki miał straszne problemy bardzo długo. Moja mama (zajmuje się nim) opowiadała nie raz jak razem płakali na nocniku. On był długo leczony przez specjalistę a pomogły dopiero gotowane,tarte czerwone buraki. Wcześniej nic nie działało. Cierpiał strasznie ale ustąpiło. Podobne problemy miała inna kolżana z córą ale u niej smo się unormowało z czasem
Cytat:
Napisane przez cynamonkowa
Ratunkuuuu,chyba zwariuję!
Dziecko mi jęczy,marudzi,ciągle na ręce wchodzi..a wszystko dlatego,że za wcześnie poszła spać! tż ją dziś ululał o 10.30,a tylko do sklepu wyszłam   normalnie chodzi spać o 12-13ej.no i pospała 1h(gdzie normalnie śpi 2h) i teraz cyrki mi wyprawia,a winowajcy w domu nie ma! 
zaraz wyjdę z siebie..i stanę obok dosłownie! już ja 2razy kładłam spać i nic!
|