Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 18:39   #250
wika82
Zakorzenienie

Dot.: Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..

Cytat:
Napisane przez GhostInTheFog Pokaż wiadomość
Na szczęście szybko się zorientowałam, ze dzięki temu cera wygląda jeszcze gorzej. W ciągu jednego tygodnia zmieniłam swoje przyzwyczajenia. I tak od kilku lat tylko krem matujący, lekko podkreślone oko brązową kredką i tyle.
Co do facetów Większość z nich naprawdę woli naturalne dziewczyny. Myślę, ze to kwestia przyzwyczajenia. Kiedyś sama miałam wrażenie, ze wygladam jak wampir jak się nie pomaluję, a teraz nie mam problemów z tym, ze rano mój facet mnie zobaczy bez grama mejkapu
Jak widzę taką tupeciarę na ulicy to zawsze mi się nasuwa, ze dziewczyna pewnie ma jakieś kompleksy, które w ten sposób próbuje ukryć.
I tylko tyle wystarczyło..? Co z bliznami?

Mamy kompletnie inną definicję naturalności. Uważam, że kobieta, która się maluje jest tak może być tak samo naturalna, jak ta która ogranicza się do kremu. :P

Edytowane przez wika82
Czas edycji: 2011-03-05 o 19:16 Powód: dopisek
wika82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując