Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 17:55   #2005
caroline060
Zakorzenienie

Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.

Cytat:
Napisane przez krysztalik Pokaż wiadomość
sie teraz napalilam;(

haha wez ja wgl. trafilam w 1kl do klasy z ktorej znalam 3 dziewczyny wszyscy chlopacy dla mnie jak powietrze byli a inne dziewczyni znali
teraz dopiero ich ogarniam i kocham bo sa najlepsi na swiecie, haha<3 tylko z nimi rozroby na lekcji
nie wyobrazam sobie czerwca i tego jak niektorzy odejda

wgl nauczyciele traktuja ich glupio bo oni sie nie ucza i wyzywaja od debili -debile to ci co kuja 24/7 i slowem sie nie odezwa do dziewczyny, a ci z mojej klasy nieuki, ale jakie zaebiste nauki<3 szkoda ze sie nie ucza;c
ja zanim poszłam do gim to znałam tylko jednego chłopaka który chodził ze mną do podstawówki... pierwsze 3 miesiące było okropne bo w sumie z nikim się tak naprawdę nie kumplowałam.. potem tak chodziłam od dziewczyny do dziewczyny, z każdym po trochu.. ale teraz od 2 klasy już mam swoją paczkę i nie wyobrażam sobie rozstania..

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky_ Pokaż wiadomość
no wiesz, najpierw się napijesz a potem facet zacznie cię podrzucać () więc różnie to sie może skonczyc xdd
oj, musi być koniecznie facet ?
caroline060 jest offline Zgłoś do moderatora