Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 17:57   #2007
Slodkaa
Zakorzenienie

Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.

Cytat:
Napisane przez krysztalik Pokaż wiadomość
sie teraz napalilam;(

haha wez ja wgl. trafilam w 1kl do klasy z ktorej znalam 3 dziewczyny wszyscy chlopacy dla mnie jak powietrze byli a inne dziewczyni znali
teraz dopiero ich ogarniam i kocham bo sa najlepsi na swiecie, haha<3 tylko z nimi rozroby na lekcji
nie wyobrazam sobie czerwca i tego jak niektorzy odejda

wgl nauczyciele traktuja ich glupio bo oni sie nie ucza i wyzywaja od debili -debile to ci co kuja 24/7 i slowem sie nie odezwa do dziewczyny, a ci z mojej klasy nieuki, ale jakie zaebiste nauki<3 szkoda ze sie nie ucza;c
ja też ale niestety trzeba powrócić do rzeczywistości ;(
haha ja też, na początku myślałam że to debile i w ogóle, ale stwierdzam że będę za nimi tęsknić, czemu mają niektórzy odejść już w czerwcu?

Cytat:
Napisane przez caroline060 Pokaż wiadomość
ja z większością chłopaków z mojej klasy w ogóle nie utrzymuję kontaktów tylko 3 takich jest z którymi mogę normalnie pogadać... bo oni wszyscy uważają mnie za taką kujonkę z dwoma piłam i stwierdzili że uważali mnie za grzeczną uczennicę która od razu po przyjściu do domu siada do książek... i wydaje mi się że większość tak mnie widzi...
ja w 1 klasie ( i na początku 2 ) w ogóle nie gadałam z żadnym, najczęściej to się beształam albo wyśmiewałam i tak nawzajem ale teraz normalnie, sami zaczynają gadkę, da się z nimi pogadać, nie jest tak źle ale dziwnie mi trochę bo się nie przyzwyczaiłam, że taki sobie obok mnie usiądzie i spyta co u mnie, ja się dowiedziałam że najpierw traktowali mnie (raczej uważali bardziej xd ) za wredna laskę i w ogóle... ale teraz że jestem spoko xd

Edytowane przez Slodkaa
Czas edycji: 2011-03-05 o 17:59
Slodkaa jest offline Zgłoś do moderatora