Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Yasmin / Midiana / Asubtela / Lesine / Vibin - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-21, 22:49   #207
Tigretta
Raczkowanie

GG do Tigretta Send a message via Skype™ to Tigretta
Cytat:
Napisane przez justyna_t
Dziewczyny a czy bolały was piersi ? Biore Yasmin ponad tydzień i od 2 dni każdy dotyk sprawia mi ból i piersi mi nabrziały
Mam nadzieje, że to minie bo poza tym czuje się świetnie nawet lepiej niż przy Harmonecie ( ehhh te libido )
A najlepsze jest to, że praktycznie nie czuje głodu Jak zjem sniadanie to nie czuje się głodna przez prawie cały dzień i praktycznie wmuszam w siebie obiad...
Mam nadzieje, że organizm mi przywyknie i zniknie przedewszystkim ten okropny ból
Ja biorę Yasmin od 10 dni i też mam nabrzmiałe piersi i mnie bolą,(może urosną ) faktycznie jakoś nie czuję głodu , mogę nie jeść nawet przez 7 godzin, jedyne co to więcej biegam do kibelka i chyba więcej pije. Zdecydowanie bardziej lekko się czuję niż po Harmonecie, tamte zatrzymywały wodę w organiźmie i miałam większy apetyt.
Cytat:
Napisane przez fazuuss
Witam.
Mam pytanie do dziewczyn,które stosują tabletki antykoncepcyjne już od dawna.Czy jeśli idziecie do ginekologa to przepisuje Wam receptę na jedno opakowanie czy na więcej?Bo takie chodzenie do lekarza co miesiąc tylko po to żeby mi zapisał tabletki jest bezsensu...
Ja jak narazie byłam 1 raz i zapisał mi jedno opakowanie(pewnie chciał sprawdzić jak zadziała na organizm)ale teraz już będę potrzebować następne,więc muszę iść.Ale czy mógłby mi zapisać na jakiś dłuższy okres czasu?

Jak to jest u was?

pozdrawiam
Ja dostaję recepty od razu na 6 opakowań, większość lekarzy tak wypisuje bo badania kontrolne powinno się robić 2 razy w roku(cytologia , USG), jesli oczywiście wszystko jest OK.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-10-05 o 20:15 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać!
Tigretta jest offline Zgłoś do moderatora