2011-03-05, 19:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Siema
Cytat:
Napisane przez angy
Źle się czuję 
Boli mnie żołądek, głowa, jest mi zimno i ogólnie jestem do du..
Oby to nie żadna żołądkówka 
|
zdrówka
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Iwonka  Nie chciała w ogóle wymawiać mojego imienia.
Na wilka mówi gik 
|

Cytat:
Napisane przez mariolasl
 wilgotnosc powietrza wmieszkaniu to 40-60%
|
u nas w zeszłym roku mięliśmy ok 90% ale już to naprawiliśmy
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Ja miałam właśnie wychodzić ale zaczął sypać śnieg i wiatr duży wieje więc muszę darować. Miałam iść z Zuzią na pogrzeb do Małża koleżanki z pracy... 
|

Cytat:
Napisane przez Wojtusia
Dzien dobry
A ja dzis na weselicho ide. U fryzjera juz byłam, pazurki pomalowane. Pewnie juz sie nie pojawie dzisiaj, a moze zajrze jeszcze pozniej. Miłego weekendu 
|
Fajnie, żeby nogi jutro nie bolały  
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Musze pochwalić Kube. Ślicznie juz mówi i składa całkiem długie zdania. Czasami jestem w szoku, bo potrafi sam coś opowiedziec , np. gdzie dzisiaj był, albo kto był u niego? Pieknie odpowieda na takie pytania. Powtórzy juz wszystko, i zaczyna nazywac rzeczy jak dorosły, np. zamiast am mowi- jeść, zamiast pitu-pitu mówi co chce pic, hebatka, kopocik, soczek, woda. itp. Bardzo ładnie ogląda bajki (oczywiscie nie wszystkie) i widać, ze sie na tym skupia bo ma taka poważną minę.
Robi bardzo duze postępy, z dnia na dzień jest mądrzejszy.
|
pięknie
Cytat:
Napisane przez angy
Od godz. 7, kiedy to wypiła kakao nic nie jadła, a o 12 sama zaprowadziła mnie do łóżeczka, że chce spać. Dziwne
Przestrzegam przed filiżankami z Tchibo-wczoraj pękła do dołu i potem w poprzek po zalaniu herbaty 
|
moja też dzisiaj jakaś inna

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
 Czy Wasze maluchy chętnie piją mleko modyfikowane?
Ja juz staje na głowie, zeby mały cokolwiek wypił. Probowałam juz roznych mlek, ostatnio znajoma dała mi troche Bebiko bananowego - miałam taka cicha nadzieje, ze Kubie posmakuje. Ale oczywiście tylko umoczył język i nie chciał pić.
|
Od kilku miesięcy Amelka nie je już kaszek ani mleka. Pewnego dnia powiedziała nie i tyle 
Moje dziecko już śpi usnęła o 17:40
Całą noc kaszlała, słychać, że jej się już odrywa daję jej Lipomal, a w poniedziałek pojedziemy prywatnie do lekarki bo jak pójdę do przychodni to pewnie już od progu antybiotyk by dostała Byłam w aptece po jakiś wykrztuśny syrop, ale babka powiedziała, że bez recepty nie ma żadnego 
Po pracy szybko zrobiłam obiad i upiekłam Bananowca, ale jutro może dam przepis bo jeszcze nie wiem czy zjadliwy
Moja mama wraca w poniedziałek
|
|
|