Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 19:24   #1712
dusiaka
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Dusiaka moj kolega mi wczoraj mowił jest dom do kupienia za 220 tys,tylko ze on jest mega zainteresowany i chyba kupi ale gdyby nie to od razu dam Ci znac,bo cena malutka.
Brawo dla Oli za kroczki
Śliczny ten nasz roczniaczek
Tylkooliwka -ale jakbyś czasem słyszała o podobnej okazji to daj znać
Właśnie wróciliśmy z targów mieszkaniowych - pełno ulotek, ofert. Oj, gdyby tak człowiek nie musiał liczyć każdej złotówki i nie musiał brać kredytu "emerytalnego"...

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
dusiaka - brawa dla Oli

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
A właśnie laski: czy mogę wyprać w pralce matę edukacyjną (której nikt kupić nie chce)?? Chyba jak jest 30 stopni na niej napisane to mogę
ja też prałam - i na all sprzedałam chyba ze dwa tygodnie temu. Ale po kilku wystawieniach, jak nie było chętnych, to w końcu sprzedałam za grosze.

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
No i mam nadal problem z kupką Marciego robi raz na 2-3 dni i tak się męczy i płacze Jabłko surowe i śliwki nie pomagają Codziennie dostaje probiotyk też ... Muszę jeszcze spróbować z przegotowaną wodą na czczo, ale ciągle zapominam
to ja mam problem w drugą stronę i już nie wiem, co lepsze. Dziś już była kupka trzy razy.
Może zrezygnujcie np. z kaszek, bułek na rzecz mleczka, jogurtu naturalnego.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora