Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Spotkałam dzisiaj miłość ... " - czyli piękne opowiadania o miłości i nie tylko
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-21, 22:58   #306
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87
Red face Dot.: "Spotkałam dzisiaj miłość ... " - czyli piękne opowiadania o miłości i nie tylko

Tęsknota...

Kto zna smak tego uczucia, wie jaka potrafi być bolesna.Wystarczy chwila smutku i uderza ze zdwojoną siłą czekając na moją reakcję.A ja...zamykam oczy i ...trwam.Otulona wspomnieniami czekam na kolejne spotkanie.Moje życie to czekanie...Dziwna droga, jak kartki z kalendarza kolejne poranki zmieniaja się jak w kalejdoskopie.Dzień składa się z czekania, zbudowany jest z pragnień.Jak niewiele trzeba do szczęścia...Jak dużo zależy nie tylko od nas.Gdyby szczęście było tak łatwo osiagalne, nie byłoby szczęściem, lecz kolejnym etapem zdobywania świata.Im bardziej tęsknimy, tym mocniej kochamy.Im bardziej pragniemy, tym mocniej potrafimy kochać.Trwanie w miłości,dążenie do szczęścia,wiara w czyjeś serce...znaki....Pojawiaj ą się co pewien czas na mapie naszego życia.Jedne ostrzegają inne nakazują jeszcze inne uczą...Jśli ostrzegają to buduja w nas chęć walki o szczęście,o własne szczęście.Trzeba być w zyciu egoistą, by poznać smak własnego szczęścia.Nie jesteśmy w stanie uszczęśliwić świata,pozwólmy by świat uszczęśliwił nas.Znaki nakazu karzą nam iść pewną drogą.Ustalona tylko dla nas.Zmuszają wręcz do pokonywania trudności,im trudniej tym jesteśmy mocniejsi, tym bardziej jesteśmy silni.Tworzone przez LOS by nauczać jak żyć pomimo cierpień i bólu.Jeśli ktoś odnajduje na swojej drodze te znaki, droga ta jest drogą do szczęścia.A znaki?Nie szukajmy ich sami, to one odnajdują nas każdego dnia i są ukryte w najbardziej nieoczekiwanych miejscach.To słowa,zdarzenia, dotyk dłoni, barwa czyjegoś głosu...Ja potrafię zmieniać.Mam dar łagodności, która przenika przez Twoja duszę i czyni iebie spokojnym.Znając świat uważałeś,że znasz go dobrze.Ja pojawiając się pokazałam jego drugą stronę.Łagodną stronę świata...Kocham Cię...tak mocno...Żyję Dzięki Tobie!
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując