2011-03-05, 20:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Czy Wasze maluchy chętnie piją mleko modyfikowane?
Ja juz staje na głowie, zeby mały cokolwiek wypił. Probowałam juz roznych mlek, ostatnio znajoma dała mi troche Bebiko bananowego - miałam taka cicha nadzieje, ze Kubie posmakuje. Ale oczywiście tylko umoczył język i nie chciał pić.
|
Zosia cały czas pije 2x dziennie-zwykły Bebilon. To Nestle waniliowe nie przeszło w ogóle
Cytat:
Napisane przez megi b
Moje dziecko już śpi  usnęła o 17:40
Całą noc kaszlała, słychać, że jej się już odrywa  daję jej Lipomal, a w poniedziałek pojedziemy prywatnie do lekarki bo jak pójdę do przychodni to pewnie już od progu antybiotyk by dostała  Byłam w aptece po jakiś wykrztuśny syrop, ale babka powiedziała, że bez recepty nie ma żadnego
Po pracy szybko zrobiłam obiad i upiekłam Bananowca, ale jutro może dam przepis bo jeszcze nie wiem czy zjadliwy
Moja mama wraca w poniedziałek
|
Megi zdrówka dla Was

Zosia nie jadła dzisiaj praktycznie nic przez cały dzień. A jak się ją zapytałam co boli, to łapała się za buźkę -zębiska... I wyraźnie cieplejsza była. Daliśmy jej nurofen na noc, wypiła kaszę i od 19.30 śpi.
Mam na dzieję, że jutro będzie lepiej
Dobranoc
|
|
|