Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcę mieć psa - pytania, problem z wyborem, jak się przygotować - WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 19:35   #1129
milkanika
Rozeznanie

Dot.: Chcę zaadoptować psa

Cytat:
Napisane przez Ninlil Pokaż wiadomość
Dzis już widzę postęp. Psy szaleją ze sobą cały dzień. Poza zabawą są awantury, ale ładnie się bawią. To chyba dobrze wróży
Niestety zauważyłam, że psy próbują sie gwałcić podczas zabawy. Nie chcę by to robiły. Jaka jest geneza takiego zachowania?

Zabrałam suce jedzenie podczas karmienia. Wsadziłam jej rękę do michy, nie było żadnej reakcji.

ps.Niestety nie mam national geographic

Czy wykłady Wesołej łapki są płatne? Wcześniej nie słyszałam o tej instytucji
różnie, ja byłam na takich dość tanich, jedno za ok 20 zł, mówiące o tym jak prowadzić psa i pokazujące jak babka prowadzi całą sforę psów,albo jak zachowują się psy bezdomnych, a drugie ze schroniska,to nie wiem,bo miałam darmo,
ale wpisz wesoła łapka, to znajdziesz ich forum, Gałuszka jest prekursorem i też tam pisze,więc możliwe,że coś poradzi, nie wiem,czy koło Ciebie są ich oddziały, trzeba by było sprawdzić, u mnie w schronisku jest szkolenie liry i już mamy dużo "absolwentów" i jak ktoś potrzebuje porady na temat przygarniętego psa,to nie ma problemu,by prowadząca doradziła jak działać
milkanika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując