Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A moze jest ktos z Gran Canarii ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-22, 01:10   #31
Kika77
Raczkowanie

Dot.: A moze jest ktos z Gran Canarii ?

Witaj Fresa
Moim zdaniem wielkie miasta maja prawie same zalety Wiem wiem, wady tez, ale zalet wiecej i tych wad sie nie widzi... Ja przed wyjazdem tu mieszkalam w Warszawie, moze do Madrytu nie mozna jej porownac ale tez ma swoje niewatpliwe uroki i tyle do zaoferowania, ze nie mozna sie nudzic nawet minuty.. tesknie za tym aktywnym zyciem ktore tam prowadzilam.. Tu po kilku miesiacach dostaje sie klaustrofobii i chce sie jak najszybciej zwiewac gdzies do cywilizacji Wyspa jest piekna, ale to miejsce tylko na wakacje moim zdaniem. Jesli chodzi o prace to ja bym moze znalazla w moim zawodzie.. gorzej wlasnie z tym interesem, bo to disco-bar.. i w sumie niedawno dopiero otworzyl..rozkreca sie, wiec ciezko by bylo to przeniesc.. Fresa a TY dlugo juz mieszkasz w Madrycie? Nie teskni Ci sie w ogole za Polska.. bo mi chyba najbardziej za polska szczeroscia i mentalnoscia, tu moim zdaniem ludzie sa z pozoru bardzo uprzejmi,ale falszywi... kazdy jeden jest dla nich "ayyyy que glapo" tylko wystarczy ze sie odwrocisz i ci tylek obrobia az milo )) nie wiem moze za krotko mieszkam.. lubie Hiszpanow.ale tych z kontynentu,niestety wyspiarzy hiszpaniami nazwac nie mozna...zreszta oni sami czesto podkreslaja ze nimi nie sa... ech

P.S. ale sie rozpisalam
Pozdrawiam slonecznie
Kika77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując