2011-03-06, 07:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
Cytat:
Napisane przez carmelova
Bry
Kawa dobra jesteś
Śnił mi się dzisiaj Gwizdakowy ślub i wesele  Ślub był w niekatolickim obrządku, "kościół" był bardzo skromny, zamiast ołtarza stół konferencyjny a ślubu miała udzielać kobieta ubrana jak urzędnik w USC. Oprócz tego zwykłe, proste ławki i w pierwszym rzędzie siedziała zakonnica i jadła kiełbasę. Mąż Gwizdaka prowadząc ją do "ołtarza" zgubił jakąś reklamówkę z zakupami. Potem było wesele. Najbardziej pamiętam dekorację, była taka jakby kotara z kawałków materiału w kształcie płatków kwiatów w dość intensywnych kolorach: granacie, fiolecie i szarym. Kawa i Maya szukały PMki i znalazły ją właśnie za tą kotarą. Siedziała z gośćmi, z czego jedna para była ciemnoskóra, a Gwizdak miała wysmarowaną na ciemno buzię. Wkurzona Kawa ją pouczała, że jak to zmyje, to jej makijaż zejdzie. Potem znalazłam w sieci jakiegoś starego bloga Gwizdakowego męża, gdzie pisał, że za rok będzie miał córkę o imieniu Jowita, bo znalazł odpowiednią kobietę (i tu było zdjęcie Gwizdaczki). The end :P
Aaaa mam zakwasy 
|
|
|
|