Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 08:11   #433
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole

Bo jak teraz nie pójdę to będę miała 2 nieobecności i brak szansy na 4, a muszę odrobić ten pierwszy w terminie 2 tygodni, a teraz mija już tydzień. I poniedziałek mam luźny, bo przeniosłam zajęcia na czwartek na okienko, na środę i wtorek. I myślę żeby jutro odrobić i nie opuszczać w innych dniach zajęć

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Gaba, to jest przepyszne moja ciocia kiedyś zrobila i mniamusie! Jeśli lubisz takie pyszne pasztety z mięsa to ten jest pyszniejszy. Wszystkim smakował

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

A jestem pewna, że jest, bo obok polibudy jest Akademia Medyczna i Kliniki ;p i chodzilam tam i on wychodził z Klinik akurat -,-

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

cholera :O jutro mijają 2 tygodnie od pierwszego- opuszczonego wfu. Czyli muszę go odrobić jutro -,- ehhh

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Ejj kurde, nie narzekajmy na cycki! Wszystkie krowy mają duże

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora