Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 12:03   #1480
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny przyłączam się do fanek PLL przyznam że wcześniej was poczytywałam, ale jakoś nigdy nie pisałam ale ostatnio wysnułam taką teorię żę muszę się nią podzielić

Nie myślałyście nigdy że czołówka serialu może być jakąś wskazówką? to że dziewczyny jakby szykują A do trumny i siedzą nad grobem :? może okaże się że to One wszystkie razem ją zabiły, a teraz mają jakieś zbiorowe wyparcie albo coś w tym stylu Poza tym w noc kiedy Alison zginęła piły coś (może alko) więc nie pamiętają tego pamiętam że kiedyś, któraś z nich, albo wszystkie dostały sms, że "pamiętają z tej nocy więcej niż im się wydaje" a w sumie każda z nich miała coś do A:
- Spencer - ta cała historia z Ianem
-Emily - odrzucone uczucia, w sumie A mogłą jej grozić że wyda jej homoseksualizm
- Hanna - poniżanie ze względu na tuszę
- Aria- tu nie wiem ale może ta sprawa z romansem ojca

może A jest osobą która o tym wie i przez swoje dręczenie chce doprowadzić do tego aby sobie "przypomniały" a Jenna, Ian, Melissa itd. to po prostu normalne osoby, które owszem, mają swoje tajemnice, bo w końcu na nich opiera się serial, ale dzięki nim scenarzystom łatwiej wprowadzać nas w błąd i motać

wiem, wiem może to kosmiczna teoria ale w tym serialu już wszystko jest możliwe
Może i masz rację, ale ja w to wątpie, gdyż rozumiem, ze jedna, góra dwie mogły wyprzeć to z pamięci, ale nie wszystkie Zobaczymy jak kreatywni będą scenarzyści Ja bym wolała jakieś mega fajne zakończenie
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora