2011-03-06, 17:53
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
no właśnie sporo ostatnio idzie rzeczy  od stycznia na razie jestem 17 na minus, mimo sporych zakupów 
|
Wow, świetny wynik. A nastrój jak dzisiaj? Mam nadzieję, że lepiej. 
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
chociaż co ja tu mędrkuję, sama mam siniaka od wakacji i to bolesnego i twardego, bo zapominam o nim 
|
Od wakacji?? Może idź do innego lekarza, nie powinnaś tego tak zostawiać, to przecież nie jest normalne. 
Cytat:
Napisane przez aktogimka
Buty przyszły do mnie z przykręconą łyżwą, więc nie wymieniałam jeszcze płozy na rolki, tylko póki co korzystam z lodowiska. W kwietniu wymienię łyżwę na rolkę i będę się uczyła jeździć razem z młodszą kuzynką. Ostatnio na rolkach (pożyczanych od sąsiadki  ) jeździłam chyba jeszcze w podstawówce.  Z butów jestem bardzo zadowolona, nic mnie nie uwiera i nie ciśnie, a często tak było, jak jeździłam w wypożyczanych łyżwach.  Kupiłam takie - KLIK, ale nie na aukcji tylko w jakimś sklepie internetowym. 
|
Fajne. 
Powiem Wam, że gokarty są super. Chętnie poszłabym znowu, tylko to trochę droga zabawa, więc jeśli się znowu wybiorę, to za jakiś czas.
Skończyłam właśnie czytać książkę, która miała 5 tomów. Jak się tak długo czyta o tych samych bohaterach, to naprawdę można się z nimi zżyć. Szkoda mi, że to koniec. Oczywiście finał nie był happy endem, ale spodziewałam się tego. Eh.
|
|
|