Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na Wspólnej cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 19:19   #439
Madame_Kitty
Raczkowanie

Dot.: Na Wspólnej cz. 4

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość
TVN specjalizuje się w takich reklamach Jak oglądałam czasem "Majkę" to przez ileś tam odcinków z rzędu coś gotowali i zawsze pod ręką był "Kucharek"- miał w kuchni swe honorowe miejsce Żeby nie było OT, pamiętacie jak AVON reklamowali w NW? Zawsze u Kingi ("jakie masz piękne perfumy.."- nawet coś w tym stylu słyszałam kilka lat temu)

Jeżeli chodzi o Pietrusa.... śmieszne jest to jego gadanie, że ma prawo do Antosi. Bo niby jakie? Chyba oficjalnie nie jest Ojcem... przecież on zniknął jak ona była jeszcze w ciąży prawda? Dobrze kojarzę? Nawet Izabela długi czas nie wiedziała, że Ją z Weroniką przekręcił...
Pamiętam z tym AVONEM u Ewy w salonie wisiał duży plakat z Salmą Hayek i reklamą Avon A ta Amerykanka, chyba Suzi, malowała się ciągle tymi kosmetykami

To nie tylko TVN się w tym specjalizuje, oglądam na Polsacie Pierwszą Miłość i tam dzień bez Kucharka to dzień stracony np. coś w stylu- Ooo jaka pyszna zupa! -To dzięki temu że mam świetne przyprawy- i najazd kamerą na Kucharka
Albo Heyah- rozmowa- Czemu tak długo rozmawiasz z zagranicą, to cię będzie drogo kosztowało! -Właśnie że nie, mam Heyah i płacę naprawdę mało! ;D ALbo - o ty też masz telefon w sieci Heyah?! - Pewnie, mają naprawdę świetne stawki za połączenia
Madame_Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując