Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Hej dziewczynki 
weekend za nami....mam od srody malza w domu - chory..hmmm...same wiecie co i jak to jest...
Spytalam sie dzisiaj delikatnie czy jutro idzie do pracy i chyba za duzo nadziei bylo w moim glosie bo jakos tak podejrzliwie na mnie spojrzal... 
Maly poszedl spac, troche byl cieply...dzisiaj przebila sie druga dolna czworka wiec mysle (=mam nadzieje), ze to tylko na zabki...Caly czas smarka ten moj szkrab a w nocy kaszle, chyba od tego kataru... Jutro jak mu nie przejdzie to w ruch pojdzie w koncu inhalator... 
Dziekuje slicznie wszystkim za cieple slowa i kciuki 
Kwestia z mama jeszcze nie rozwiazana, bo to problem ze zdrowiem a z moja mama jest jaka jest...zaciagnac ja do lekarza, zeby sie leczyla graniczy z cudem a na odleglosc jeszcze gorzej...
Jej przypadlosc jest powazna, to juz drugi raz i nic a nic nie uczy sie na bledach...co mnie doprowadza do szalu po prostu... Napisze w Klubie pozniej moze...
I z tego, co jeszcze pamietam...
Malinko powodzenia, oby wyniki byly ok 
Zaharia Miriam slicznie maluje i sama jest jak laleczka 
Ale ale....czyzby ktos dzisiaj odchodzil urodzinki..? 
 Dagmarko 
Chronia Pola!
wszystkiego naaaaajlepszego
i naaaaaaaaajslodszego
samej radosci z cudnej coreczki i drugiego skarba !
BirthdayCake.jpg
Czas edycji: 2011-03-06 o 18:57
|