Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotowanie ciała do wiosny :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 19:28   #9
Martencja24
Raczkowanie

GG do Martencja24 Send a message via Skype™ to Martencja24
Dot.: Przygotowanie ciała do wiosny :)

Cytat:
Napisane przez ChocolateAngie Pokaż wiadomość
Zgadzam się z _MidianOna_, że kobieta powinna być zadbana cały rok, ale powiedzmy sobie szczerze - której z nas chce się jakoś specjalnie dbać o ciało gdy za oknem śnieg pada. Popijamy gorącą czekoladkę nie myśląc o dietach itp.
Sama się również zaniedbałam, na wiosnę planuję podciąć końcówki i ogólnie zmienić fryzurkę, naszło mnie też na rudy kolorek A na lato korcą mnie tzw 'afrykańskie warkoczyki'. Kuszą strasznie ;D No i jeszcze paznokcie mam w opłakanym stanie ale zaczynam kurację z nailtekiem, może się poprawi ich kondycja. A no i jeszcze wiosenne porządki w szafie... wszystkie to chyba kochamy :p

Święte słowa. Lubię dbać o siebie, ale prawda jest taka, że zimą czasem się nie chce, a poza tym za oknem jest jak jest i czy chcemy czy nie, skóra jest nieco bardziej szarawa, zmęczona, włosy mają dość czapek, śniegu, wiatru, klimy.... wiosna napawa optymizmem, budzi się przyroda i budzi się słońce, a to mi się kojarzy z taką małą własną domową odnową biologiczną. CD włosów, również lubię je dostosowywać do pory roku, wiosna jest jasna i żywa i takież chcę włoski.

Cd porządków w szafie.... proszę, nie wspominaj tego... :/

Edytowane przez Martencja24
Czas edycji: 2011-03-06 o 19:29
Martencja24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując