2011-03-06, 19:36
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
eciapecia, dzięi za namiar na badane skory, te rzne firmy co to robią maja różne aparay ale z wiekiem skory jeszcze sie nie spotkalam, bede szukać AA.
libra, a można takim malym dzieciom dawać już te mleka?? ja widzialam ryzowe, jakies chyba najbardziej bezpieczne w smakun mi sie wydaje, sojowego nie jadly nigdy a to tez uczulać może, a kokosowe to sama jadłam, bez rewelacji no i tylko ten smak może być. A ciekawi mnie ten budyń na soku, to bez mleka??? Musze jakąś masę wypróbować, jeśliz chcę żeby dzieci mogły zjeśc troche torta swojego....
Ktoś kiedyś tu pisal chyba że zrobi dziecku na roczek torcik z ciasta marchewkowego - mnie tez to kusi - zastanawiam sie czy daloby sie z tego ciasta zrobić coś w formach mufinkowych albo takich płaskich jak do tarty??? "Miałyby swoje osobiste torty a goście jedliby duży. Może to jest rozwiazanie???? Czy ten pomysł był już wykorzystany w praktyce???
cynamonkowa, Twoja mała śweietna. A co do oksybrazji to mam taką info na stronie lubelskiego salonu ( ja dostałam zaproszenie na zabiegi na walentynki i strasznie się cieszę, w czwartek idę na twarz a potem bede sie dalej umawiac, tez mam cos na cialo i pewnie jeszcze mi coś wybiora, mąz mii nie chcial powiedziec ile wybulił, więc będe pytać czy moge jeszcze to i jeszcze to ... A opis oksybrazji trzeci od góry :
http://www.lublin.yasumi.pl/zluszczanie
anakazar dzięi za wskazowki, coś tam muszę wybrać, powiedz mi jeszcze jaką ta naftę kupowac ewantualnie i gdzie jej szukac ( apteki???) Mam nadzieję,ze nie będe musiala dzieci wtedy przytulać jak sobie zrobie taki oklad....
izazula i inne wstające mamy - to pocieszające że nie tylko u mnie pbudki w nocy, ale w sumie lepiej by byo zeby zadna z nas ich nie miała. Ciekawe kiedy ddzieciom takie coś przechodzi z wiekiem......
a ja mam dziś okazje wyjścia z małżem, bo siostra przzyjechala, dzieci już śpią a my idziemy gdzies sobie.... A potem sobie odbiją jak znam życie......
|
|
|