Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 21:58   #4114
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do włosów.

Cytat:
Napisane przez Moni@ Pokaż wiadomość
Wracam ze szkoły a tu prosze, coraz wiecej rudych

Kathy ale pojechałas z tym farbowaniem, w glowie sie nie miesci co tez mozna wymyslic

Znalazłam cos takiego Kathy co myslisz o tym składzie szamponu do rudych?

Aqua, Sodium Coco Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lauroyl Sarcosine, Mel*, Humulus Lupulus Extract*, Chamomilla Recutita Extract*, Citrus Aurantifolia Extract*, Citric Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Alcohol*, Parfum**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Limonene**
Środki myjące, rumianek który może rozjaśnic nadając złoty odcień oczywiście przy dłuższym stosowaniu, ekstrakt z cytrusów który domknie łuskę, kwasy owocowe też się do tego przyczynią..., alkohol niepotrzebny moim zdaniem ale za to daleko w składzie, panthenol nawilży, działa przeciwzapalnie, przyspiesza procesy regeneracji naskórka. Do farbowanych będzie się nadawał ponieważ nie zawiera olei oraz domyka łuskę.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez looska Pokaż wiadomość
Kathy579 - Wiem, że ciemny, ważne, że rudy . Widziałam paletę Vitalitys. Kolor i tak będzie jaśniejszy od brązów sprzed mojej dekoloryzacji. Mam ciemną oprawę oczu i oczy też bardzo ciemne, ciemny rudy powinien pasować.

Proponowałaś 6,4 od Art Absolute. Z pianki do prepigmentacji w ofercie znalazłam miedź (o ile ona w ogóle będzie miała wpływ na kolor, w końcu przykryję ją farbą).
To super że widzidziałaś 6.4. Miedź ,,art color mousse,, - będzie dobra - tylko musisz się ścisło trzymac instrukcji.

Dobrej nocy dziewczyny, jutro mam pobudkę 6:20

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-03-06 o 22:00
kathy579 jest offline Zgłoś do moderatora