Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-06, 22:08   #4406
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Soph wczoraj właśnie oglądałam ten teledysk i ona pieknie wygląda... właśnie się zachwycałyśmy z koleżnaką że ma 42 lata a wygląda na 25...

snowhitee fajna tuniczka a Ty cały czas ubrania kupujesz , chyba sporo ich masz co??

_Alessandra oj nie myśl o najgorszym... na pewno się ułoży, to pewnie przejściowy kryzys... trzymam za was kciuki żeby było dobrze, i żebyś była szczęśliwa...

caate cieszę się że z TŻ ok... wiedziałam że będzie a ja dziś sie z mamą też pokłociłam, tzn może nawet nie pokłóciłam bo za bardzo nie gadałyśmy ...zafochała się na mnie- zadzwoniłam do niej po meczu i poprosiłam żeby oddzwoniła. i jak oddzwaniala to akurat coś mi sie z tel stalo i nie mogłam odebrać... potem do niej zadzwoniłam a ona z awanturą że nie odbieram itp... i się rozłączyła....

niedawno wróciłam do domu, dziś miałam mega aktywny dzień pełen wrażen..zaraz idę kąpu i spać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora