2011-03-07, 11:05
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Po raz drugi w ciągu zaledwie dwóch dni mi się obrywa ...
Dobrenka nie mam około 20 lat, tylko 25. Widzę, że się starasz się robić co możesz i kibicuję ci w tym żeby udało ci się osiągnąć to co chcesz, tyle że nie mogę pisać o tym w każdym poście bo był by to OT. Ja cudotwórcą nie jestem i staram się pomóc w miarę swojej wiedzy i możliwości w wyjaśnieniu tego dlaczego nie jest tak jak chcesz żeby było. Specjalistką nie jestem i nie dam ci 100% odpowiedzi na Twoje pytania i wątpliwości. Skoro wskazówki co do tego gdzie mogą leżeć przyczyny tego, że nie jest tak jak chcesz nic ci nie dają, to może pora skorzystać z pomocy kogoś z kompetencjami (dietetyk, instruktor fitness, itp.) ? Pomysłów na to czemu rezultatów takich jak chcesz nie masz, już nie posiadam.
Cytat:
zostawiłam oczywiście ślad po sobie i napisałam do niej to i owo
|
O właśnie i chodzi mi o takie zachowanie. W sensie, że ich nie znasz, chcesz zobaczyć efekty to przynajmniej coś napiszesz, a nie tylko wyślesz czyste zaproszenie. Ja nikomu nie bronię wysyłać do mnie zaproszeń, wręcz przeciwnie. Tylko chodzi o to, że ustawiłam prywatność po to żeby mieć wpływ na to do kogo trafiają moje zdjęcia. I dziwnie się czuję kiedy widzę zaproszenie od osoby, która nigdy tutaj się nie udzielała, o której właściwie nic nie wiem, i nie wiem dlaczego wysyła mi zaproszenie (tylko się domyślam), ponieważ z jednej strony właśnie przez to moje domyślanie jaki jest cel tego zaproszenia mogłabym je zaakceptować, ale potem pojawia mi się czerwona lampka, że w sumie ja nawet nie wiem kto to. To tak w ramach wyjaśnienia czemu w ogóle poruszyłam ten temat.
|