2011-03-07, 12:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
ooo rzeczywiście mocno zareagowała...po prostu Tatuś nie może Córce odmawiać  a poważnie to wychodzi na to że baaardzo musimy uważać
Zu wczoraj też niezłe cyrki odstawiała  tzn. ostatnio dużo tańczy i śpiewa  i wczoraj robiła kilka kółek śpiewając, a na końcu piękny ukłon  My klaskaliśmy...a ona na wszystkich się spoglądała czy aby na pewno klaskają wszyscy 
Na końcu podeszła do Babci wzięła ja za rękę i pokazała gdzie ma usiąść na dywanie...później wzięła Dziadka i tak samo pokazała...na końcu wzięła Wuja (akurat był mój Brat) i też posadziła...więc tak siedzieliśmy na dywanie w kółku i podziwialiśmy jak tańczy, śpiewa i robi ukłony 
|
No sama zaskoczona byłam, że aż tak.... Pierwszy raz coś takiego.
U nas to samo, tylko Zosia do kółka graniastego "zaprasza", teraz to już będę się bała odmówić czegokolwiek 
Cytat:
Napisane przez p4w
właśnie próbowałam zarejestrować Tomka do endokrynologa na badanie kontrolne TSH i zgadnijcie na kiedy termin.... 6 lipca 
a ja mam w tym miesiącu zrobić badania kontrolne i zdecydować czy dawać leki czy nie
i weź tu człowieku lecz dziecko w państwowej służbie zdrowia
dodam, ze byliśmy u tej lekarki prywatnie, ale ona powiedziała, ze nie ma możliwości zrobić badań, więc na następną wizytę mamy się zgłosić do niej do szpitala... to się zgłosimy
pójdę sama zrobię prywatnie badanie i znów prywatnie pójdę do niej, zeby zdecydowała co dalej
|
Brak słów
Cytat:
Napisane przez Miramej
Dzięki dziewczyny za troskę
Na 13.30 idziemy do lekarki, zobaczymy co tam się dzieje. Przed północą dałam Kubie syrop na zbicie gorączki, nie dobił do 38,5 co prawda, tylko do 38,2, ale był bardzo osłabiony i nie wytrzymałam  . Po jakiejś godzinie zrobił się chłodny i cały mokry, więc do przebrania. Wpadł w taką histerię, że aż łkał, no ale co się dziwić, wybudzony ze snu i rozbierany  . Przespał nawet ładnie do rana, ale znów ma stan podgorączkowy  , nos zapchany, czerwony. Męczy się 
Nie ma apetytu, je jak ptaszek, no ale chociaż mleko pije.
Teraz śpi.
|
Daj znać koniecznie co powiedziała.
Biedny Kubasek.
|
|
|