Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlugie ladne wlosy - czy da rade?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 11:43   #15
caskada
Zakorzenienie

Dot.: Dlugie ladne wlosy - czy da rade?

Cytat:
Napisane przez Martencja24 Pokaż wiadomość
Niestey, ale bardzo się mylisz. Przetestowałam sama na sobie działanie prof. farb, szamponów, odżywek i co nieco wiem. a że niecierpię wprost wyrzucać pieniędzy w błoto, nie zdecydowałabym się na droższe produkty, gdyby nie fakt, że są lepsze. Popatrz z łaski swej na ceny takiej firmy Prosalon - dobre kosmetyki, cena tylko nieco wyższa od sklepowych. Jakość - o niebo lepsza. Moja siostra uratowała włosy po fatalnej trwałej profesjonalnymi kosmetykami Wella (bodajże SP), a super-hiper sklepowe Elseve, Pantene, Gliss Kur były prawdziwą stratą pieniędzy. Prof. Wella kosztowała o wiele mniej niż te wszystkie szajse, a rezultaty były rewelacyjne. A lista prof.kosmetyków dopiero się zaczyna.
no to super ze oblepienie wlosa silikonami daje takie swietne rezultaty pewnie do nastepnego mycia i tak wkolo ...
zdecydowanie wole przeczytac sklad kosmetyku zanim poloze go na wlosy
a te salonowe kity trzymaja efekt na wlosach tylko do nastepnego mycia
tez zawsze mam super wlosy po wyjsciu od fryzjerki ale zaswze wracam do domu i zmywam te oblepiacze naladowane dodatkowo zapachem..
wiesz poza pantene czy elseve sa inne dobre odzywki dostepne w sklepach ale widac ze sie nie znasz...

Edytowane przez caskada
Czas edycji: 2011-03-07 o 11:44
caskada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując