Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 12:50   #3259
sjoanna
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej hej myśmy trochę pobalowali wczoraj bo wróciliśmy po 1 niestety praktycznie od razu musiałam jechać z mamą na pogotowie miała wysokie ciśnienie i do tego drętwiała jej szyja i baaardzo bolała głowa. Na pogotowiu dostała zastrzyk i leki no i musimy szukać jakiegoś lekarza co by sprawdzić czy ten co u niego była czasami się nie pomylił i nie postawił błędnej diagnozy
No nie wiem czy po dobrych lekach takie powazne skutki uboczne moga byc - rozumie lekkie podwyzszenie cisnienia, ale ze az tak!
Moze lek dobry ale dawka za duza?

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
hej
ja dzis lenistwo
po poludniu przyhcodza koleżanki na klub ksiązki zorbiłam bananofee ciasto

pyszne
przepis mogę podać, ale ktos tu dawał linka już

nic się nie piecze, to głowny atut i smak

Martolka z przepisu na fasolke skorzystam, moja koleżanka robi wersję prostsza ale twoja chyba bardziej usmakowiona
Na to ciasto - jak dobrze kojaze trzeba miec mase krowkowa albo ugotowac mleko skondensowane?

Powiem wam ze jeszcze szybciej niz wasze fasolki po bretonsku robi sie fasolke z puszki - bez namaczania i gotowania tyle czasu.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki czas po braniu tabsów nalezy odczekać, żeby nie było ryzyka ciąży bliźniaczej?
A dlaczego nie blizniaki - raz sie pomeczysz w ciazy i w czasie porodu a potem juz masz 2 w 1!

Martoolka - ale porownanie! Co to za ksiazka?

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hej mężatki! Nie udzielam sie ostatnio ale podczytuje od czasu do czasu

Moja cora juz sama sie przemieszcza Na razie do tylu tylko i na boki, do przodu jeszcze nie umie, ale lada dzien zacznie Strasznie ruchliwe dziecie Gada caly czas jakies 'cesc' (to chyba czesc? ), 'dzie', powiedziala raz 'tata' do TŻa Coraz fajniejsza sie robi Dzieci moglyby sie rodzic majac juz pol roku hehe, bo te pierwsze miesiace to troche czas wyjety z zyciorysu (przynajmniej dla mnie) Mala je juz obiadki i kaszki ale tez dalej karmie ja cycem

U mnie wszystko dobrze, skonczyl mi sie juz macierzynski, "jade" teraz na kuroniu Ale ciezko mi bez pieniedzy... Od kilku lat dostawalam co miesiac jakies wplywy wiec dziwnie tak jak nagle na koncie pare marnych groszy...Mialam plan poszukac pracy jak Mala skonczy roczek, akurt chce tyle karmic piersia, ale teraz juz sama nie wiem....troche dziwnie sie rozstac na tyle z dzieckiem. Teraz jestem w niej zakochana na maksa
Fajne sa takie dzieciaki z ktorymi juz jakis kontakt mozna nawiazac. Pierwsze slowa, raczkowanie a potem pierwsze kroki. Swietne!
Tylko jak bylo malusie lezalo sobie w lozeczku a teraz za nim musisz ganiac po domu.
Co do pracy - takie czasy ze jak sie ma szanse na prace to trzeba z niej korzystac.

A teraz o moim bardzo udanym zakupowo weekendzie.
Bylismy w sobote w duzym centrum handlowym w Rzymie.
Ludzi! Dzieciaki lataly poprzebierane i rozrzucaly konfetti. Taka wloska tradycja. Slodko wygladaja takie brzdace ksiezniczki czy wojownicy. A kiedys widzialam malego bobo w wozku spiacego przebranego za zolwika - slodziak!
Weszlam sobie do jednego sklepu i wzrok mi padl na wieszak ze wszystko ze 15 euro. Na tym wieszaku byly kurtki i plaszczyki zimowe. 15 to nie majatek. Ja sie patrze a tam jest pare za 8,95! Okazalo sie ze nie maja guzikow i dlatego takie tanie. Z 59 euro! I byl nawet moj rozmiar - kiedys przymierzalam ale nie wydawal mi sie tak atrakcyjny zeby go kupowac.
Zaczelam myslec i kombinowac - trzeba by kupic guziki i przyszyc - to nie takie drogie. Ale przymierzylam - wlozylam reke do kieszeni a tam brakujace guziki plus jeden na zapas!
I mam krotka plaszczyko-kurteczke za niecale 9 euro! Juz przyszylam guziki - 2 brakujace i te co sie ledwo trzymaly i bylam w nim w kosciele a potem w restauracji na obiedzie.
Tak to cena zmienia punkt widzenia

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2011-03-07 o 12:58 Powód: nie bylo odpowiedzi
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora