Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 13:38   #2020
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona
Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

sheryl- weź jednak pod uwagę to, że taka maniaczka, która ma kilka- kilkanaście wózków właśnie nie może za dużo o danym wózku powiedzieć. Dlaczego? Bo go w pełni nie eksploatuje. Inaczej zachowuje się wózek, który jeździ tylko od święta, inaczej taki, który brany jest tylko na zakupy, inaczej taki, który jest brany na plażę, a zupełnie inaczej taki, który jeździ wszędzie cały czas. Tak samo często wózek jest super przez 3 miesiące, a potem zaczyna się rozwalać, ale taka maniaczka często o tym nie wie, bo zdążyła go sprzedać. Większość ludzi jednak kupuje jeden wózek, ewentualnie potem spacerówkę do końca wózkowania i mocno eksploatuje ten wózek. Podejrzewam, że nie jeden zachwalany wózek by tego nie przeżył. Podczytuję regularnie forum na gazecie i tam dziewczyny czasem mają osobny wózek do samochodu, osobny do parku, osobny do galerii i te i tak zmieniają, więc im te wózki nie zdążą się zużyć. Dla mnie takie opinie za wiele nie są warte. Tzn. opinie o tapicerce, wysokości, wygodzie malucha są wiarygodne, ale na pewno nie o eksploatacji.

Temat celebrytów reklamujących wózki to inna para kaloszy. Mnie nie interesuje czym jeździ celebryta, wiem kiedy próbuje się mi wcisnąć jakiś produkt, ale wiele osób jednak się sugeruje. Inaczej Product Placement nie byłby tak popularny, a jest popularny w Polsce coraz bardziej. Zresztą poruszyłam ten temat we wcześniejszych postach nie w kwestii "czym sugerujemy się , wybierając wózek", tylko w kontekście ceny- że promocja i reklama niestety na cenie się odbijają i to bardzo.

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-03-07 o 13:41
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora