Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2011 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 14:29   #4805
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek
Dot.: Matura 2011 - część IV

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
Ja pewnie wydam coś koło 500zł, może więcej... wolę zabezpieczyć to jak tylko mogę... niestety opłatę rekrutacyjną się wpłaca przed wynikami matury - a wtedy nie masz pojęcia czy poszło dobrze czy nie, więc głupotą dla mnie byłoby liczyć na łut szczęścia i złożyć tylko na jedną czy dwie uczelnie... Nie mam już czasu na takie chojraczenie Wychodzi, że jestem zdesperowana - taka prawda.

To nie jest kwestia pewności siebie. Wiesz, w zeszłym roku szłam na matury maksymalnie pewna siebie, że nie mają mnie czym zagiąć, bo byłam obryta - a jednak. Nauczyłam się pokory. Wolę nie szarżować - chcę po prostu dostać się na studia. Nie gra roli ile wydam na rekrutację, bylebym się dostała. W zeszłym roku zabrakło mi jednego punktu - więc chyba nietrudno zrozumieć, że bardzo mi zależy, żeby to się nie powtórzyło .
ale 1000 zł to jest ogrom pieniędzy, 10-12 opłat? nie wiem, może dla mnie to jest niepojęte, bo nie mam takich pieniędzy, więc nie jestem w stanie wydać tyle na rekrutację. ale dla mnie to przesada i już (;
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora