Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 14:56   #2604
niewieszjaktesknie
Zakorzenienie

Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.

Cytat:
Napisane przez Zakochanaaaa Pokaż wiadomość
aa
powodzenia ; *
Dzięki I tak wiadome, że zajmiemy 1 miejsce bo wygrywałyśmy 25:4 itp
Cytat:
Napisane przez maddzika Pokaż wiadomość
w co masz zawody;>?
W siatę.
Cytat:
Napisane przez caroline060 Pokaż wiadomość
hej. śniło mi sie, że nie było mnie jeden dzień a wy zaczęłyście nową część + 130 stron napisałyście w tej nowej.. ;oo
sprawdzian z fizyki był prosty, tzn może będzie 2 i.. pani oddawała pk z polaka i zabrakło mi jednego punkta do 6... wkurzyłam się strasznie..

Też tak zawsze mam. Tylko, że zazwyczaj brakuje mi 0,5 pkt
Cytat:
Napisane przez Agnieszka12o1 Pokaż wiadomość
Hahaha xD

Ej patrz na mój horoskop który znalazłam na Papilocie :
Miłość i seks: To przez nocne harce w sypialni jesteś nieprzytomna w pracy. Postaraj się wcześniej kłaść do łóżka. Dobra rada dla singielek – przestańcie sobie wmawiać, że nie spotkacie miłości. Już niedługo to się zmieni.

nie wiem czy smiac sie czy plakac xD

Ale się wkurzyłam, zawody miałyśmy dopiero na 5 lekcji, a pani mówiła, że już od 3 się zaczynają, to nie wzięłam książek a potem się okazało, że mam lekcje normalnie. :// Wrr... Po zawodach grałyśmy jeszcze z chłopakami, o wiele lepiej gra się z nimi niż z dziewczynami. Zawsze grałam na pozycji atakującej a teraz pani cały czas mnie daje na rozgrywającą, podoba mi się to
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza."
niewieszjaktesknie jest offline Zgłoś do moderatora