Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 16:02   #1330
magrat16
Zakorzenienie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość

O właśnie i chodzi mi o takie zachowanie. W sensie, że ich nie znasz, chcesz zobaczyć efekty to przynajmniej coś napiszesz, a nie tylko wyślesz czyste zaproszenie. Ja nikomu nie bronię wysyłać do mnie zaproszeń, wręcz przeciwnie. Tylko chodzi o to, że ustawiłam prywatność po to żeby mieć wpływ na to do kogo trafiają moje zdjęcia. I dziwnie się czuję kiedy widzę zaproszenie od osoby, która nigdy tutaj się nie udzielała, o której właściwie nic nie wiem, i nie wiem dlaczego wysyła mi zaproszenie (tylko się domyślam), ponieważ z jednej strony właśnie przez to moje domyślanie jaki jest cel tego zaproszenia mogłabym je zaakceptować, ale potem pojawia mi się czerwona lampka, że w sumie ja nawet nie wiem kto to. To tak w ramach wyjaśnienia czemu w ogóle poruszyłam ten temat.
Moim zdaniem jeśli ktoś nie chce się ujawniać na forum i podczytuje anonimowo, to Ty też nie masz obowiązku przyjmowania zaproszeń. Zdjęcia wstawiłaś na prośbę uczestniczek wątku, które były zainteresowane postępami. A przyjmowanie zaproszeń od nieznanych nicków faktycznie mija się z celem profilu prywatnego
Cytat:
Napisane przez Dobrenka
Jedwabna 4 dniach minął Ci zapał no sama nie wiem jak Cię zmobilizować.. Skoro Szalina nie dała Ci rady
Mnie na początku tez denerwowały wymachy rąk chyba dopiero po 3 tygodniach je polubiłam potrzebujesz więcej czasu kochana Fire 55 fakt flaki z olejem ale co zrobisz.. trzeba sie poświęcać dla piękna
Jestem po prawie miesiącu ćw TF i nie mam wyrzeźbionych ramion tzn. nie zrobi z Ciebie kulturystki, podobno Inanity bardziej robi rzeźbę w tych miejscach TF ładnie kształtuje więc nie bój sie tego
Ja biorę swoją motywacje jak patrze na swoje udka
A jak obwody po BBL?
Ale Dobrenko nie każdy program jest dla każdego, mi osobiście też Szalina w głowie nie zawróciła, wolę wylewać siódme poty na Insanity, ale nie wykluczam, że nie zrobię kiedyś Szaliny A wątek podczytuję, bo tu tak fajnie
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora