Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 16:22   #1878
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
No ja też

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
dzięki za odp. w sprawie naklejek, chyba muszę do ck się udać, bo u mnie nie ma żadnego z wymienionych sklepów noga boli masakrycznie, w pracy mi dali ketonal i dostałam drgawek... czekam aż sie tż dodzwoni do ortopedy, puki co telefon mu milczyja taką fontannę z playschoola kupowałam chrześnicy na gwiazdkę, miała nie cały rok i strasznie się bała jak te piłki wyskakiwały i jak dmuchało powietrze, w sumie dopiero teraz się zaczęła nią bawić na dobre (w marcu skończy 2 latka)

Gmyrelka - obraziłaś się na mnie za priwa???konkretnie na moją odpowiedź na Twoje pytanie?? Ja rajstopy kupuję z Gatty za 11.50, nie kluszczą się i nie mechacą.

Czekam właśnie na właścicielkę, serce mam w gardle
Pamiętaj żeby przy ketonalu i innych niesterydowych lekach przeciwzapalnych (NLPZ) koniecznie wziąć coś osłonowego na żołądek np. polprazol, bioprazol itp. Ketonal i inne z tej grupy rozwalają żołądek. Znam przypadek jak dziewczyna wylądowała w szpitalu z krwawieniami z przełyku