Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 17:34   #4479
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
to ja Wam pokażę właśnie moje kłaki po po 16 dniach od ostatniego farbowania Londą
Ładne są nic nie rudzieje

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
Sa 2 rodz. rozjasniacza tzw. platinum- nadaje bialy, srebrny kolor, lub klasyczny- zolty.
A widzisz nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
blond bunny niedlugo wysle fotki, bo wczoraj jednak nie bylam u siebie, dopiero dzis jestem,
i z tego powodu zle powiedzialam tez Snow, mam dwie butelki utleniacza i jedna to rzeczywiscie jest echosline ale pojemnosc 150ml z podzialka, a ostatnio kupilam wiekszy 300ml Fanoli tez ma podzialke i on wlasnie pachnie bananami, fota
Załącznik 3800910Załącznik 3800911
aa to widzisz

Ja to chyba i tak kupię farbę przez allegro, bo jest spora różnica między cenami na all a w mojej hurtowni.. najwyżej samą wodę kupię i tyle - szkoda mi tylko tego szamponu zakwaszającego.. no ale co tam..

Cytat:
Napisane przez kedud86 Pokaż wiadomość
a tutaj moje włoski dwa tyg po farbowaniu wellatonem - odrost juz żółty
Faktycznie ciemnieje - a wody 12% się nie bój Nie ma czego, a może zdziałać cuda

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
to za 6 lat bede miala dopiero takie dlugie jak ty
No to o tóż to - o tym samym pomyślałam

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
A teraz specjalnie dla was
Moje naturalne wlosy- mialam lat 15-16.

Załącznik 3801042Załącznik 3801043

i wtedy jak mialam te 18, mega zniszczone i krotkie- ale do blondu doszlam

Załącznik 3801044Załącznik 3801045Załącznik 3801046
Faktycznie ciemne
Ale wiesz ja mam sporo jaśniejsze, ale za to dużo czerwonego barwnika więc też licho :/ i muszę używać silniejszych farb

A na tych zdj w blondzie - szczególnie ostatnich dwóch to albo wina tego, że zdjęcia małe, albo bardzo Ci się buzia zmieniła przez te lata bo ledwo poznałam
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora