2011-03-07, 17:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
Napisane przez kitkulka
to ja Wam pokażę właśnie moje kłaki po po 16 dniach od ostatniego farbowania Londą 
|
Ładne są nic nie rudzieje 
Cytat:
Napisane przez blond bunny
Sa 2 rodz. rozjasniacza tzw. platinum- nadaje bialy, srebrny kolor, lub klasyczny- zolty.
|
A widzisz nie wiedziałam 
Cytat:
Napisane przez buahhot
blond bunny niedlugo wysle fotki, bo wczoraj jednak nie bylam u siebie, dopiero dzis jestem,
i z tego powodu zle powiedzialam tez Snow, mam dwie butelki utleniacza i jedna to rzeczywiscie jest echosline ale pojemnosc 150ml z podzialka, a ostatnio kupilam wiekszy 300ml Fanoli tez ma podzialke i on wlasnie pachnie bananami, fota
Załącznik 3800910Załącznik 3800911
|
aa to widzisz 
Ja to chyba i tak kupię farbę przez allegro, bo jest spora różnica między cenami na all a w mojej hurtowni.. najwyżej samą wodę kupię i tyle - szkoda mi tylko tego szamponu zakwaszającego.. no ale co tam..
Cytat:
Napisane przez kedud86
a tutaj moje włoski dwa tyg po farbowaniu wellatonem - odrost juz żółty 
|
Faktycznie ciemnieje - a wody 12% się nie bój Nie ma czego, a może zdziałać cuda 
Cytat:
Napisane przez Kotka17
to za 6 lat bede miala dopiero takie dlugie jak ty 
|
No to o tóż to - o tym samym pomyślałam 
Cytat:
Napisane przez blond bunny
|
Faktycznie ciemne 
Ale wiesz ja mam sporo jaśniejsze, ale za to dużo czerwonego barwnika więc też licho :/ i muszę używać silniejszych farb 
A na tych zdj w blondzie - szczególnie ostatnich dwóch to albo wina tego, że zdjęcia małe, albo bardzo Ci się buzia zmieniła przez te lata bo ledwo poznałam
|
|
|