Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe Panny Młode cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 17:43   #3359
thea2
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez jusztyska Pokaż wiadomość
za obrączki, pokażesz fotki?
Co do ustrojenia autka, wygląda całkiem fajnie ale zupełnie nie w moim stylu

ja przymiarkę mam umówioną dopiero na 4 maja, ale ponieważ będę u rodziców i dostałam niedawno telefon, że mogę wcześniej się zjawić, to skorzystam z okazji i pewnie w piątek pojadę na przymiarkę

oj, taka chusteczka to masakra, ale jeszcze się z takim czymś nie spotkałam zdecydowanie wolę wersję klasyczną
Z balonami fajna sprawa naj jak Pan Młody wylosuje, że on będzie rodził dzieci

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

super
A pokażesz zdjęcia z przymiarki ?? Poookaż Haha, masz rację, chyba trzeba będzie dobrze przemyśleć te karteczki, jeśli się na nie zdecydujemy
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ekstrawagancka faktycznie, ale świetnie to wygląda.

Thea, mam identyczne zdanie na temat zabaw.

Gratuluję Wam zamówienia obrączek. U nas już od kilku miesięcy leżą w szufladzie, ale wiem jaka to radocha. wczoraj nawet przymierzaliśmy znowu.
Cieszę się, że jesteśmy tego samego zdania, ja będąc gościem nie chciałabym absolutnie uczestniczyć w tego typu zabawach, więc swoim gościom nie chcę tego fundować
Cytat:
Napisane przez Goyya Pokaż wiadomość
no i dodam ze bizuteria tez juz zdecydowana...zdjecia sa kiepskie no ale bedziecei miec pojecie
Lubię taką biżuterię Do ślubu wolę coś skromniejszego, ale na co dzień czy na jakieś przyjęcie chętnie bym założyła