2011-03-07, 17:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Napisane przez jusztyska
 za obrączki, pokażesz fotki?
Co do ustrojenia autka, wygląda całkiem fajnie  ale zupełnie nie w moim stylu
ja przymiarkę mam umówioną dopiero na 4 maja, ale ponieważ będę u rodziców i dostałam niedawno telefon, że mogę wcześniej się zjawić, to skorzystam z okazji i pewnie w piątek pojadę na przymiarkę
oj, taka chusteczka to masakra, ale jeszcze się z takim czymś nie spotkałam  zdecydowanie wolę wersję klasyczną 
Z balonami fajna sprawa  naj jak Pan Młody wylosuje, że on będzie rodził dzieci 
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------
super 
|
A pokażesz zdjęcia z przymiarki ?? Poookaż Haha, masz rację, chyba trzeba będzie dobrze przemyśleć te karteczki, jeśli się na nie zdecydujemy 
Cytat:
Napisane przez Almariel
Ekstrawagancka faktycznie, ale świetnie to wygląda.
Thea, mam identyczne zdanie na temat zabaw.
Gratuluję Wam zamówienia obrączek. U nas już od kilku miesięcy leżą w szufladzie, ale wiem jaka to radocha.  wczoraj nawet przymierzaliśmy znowu. 
|
Cieszę się, że jesteśmy tego samego zdania, ja będąc gościem nie chciałabym absolutnie uczestniczyć w tego typu zabawach, więc swoim gościom nie chcę tego fundować 
Cytat:
Napisane przez Goyya
no i dodam ze bizuteria tez juz zdecydowana...zdjecia sa kiepskie no ale bedziecei miec pojecie
|
Lubię taką biżuterię Do ślubu wolę coś skromniejszego, ale na co dzień czy na jakieś przyjęcie chętnie bym założyła
|
|
|