Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Dziewczyny" polujące na zajętych chłopaków
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-07, 18:01   #11
solideja
Zadomowienie

Dot.: "Dziewczyny" polujące na zajętych chłopaków

Ciekawy tytuł wątku, co do tego - niestety są takie "panienki" i trzeba na nie uważać, jak macie mądrego chłopa to sam się powinien zająć i spławić takie natręty chociaż z doświadczenia wiem, że one podstępne są bardzo a pomysłów też mają masę

Cytat:
Napisane przez Sweet Chocolate Pokaż wiadomość
coś mnie się wydaje, że czymś się musiał przyczynić, że zostanie w jej sercu i że on dokładnie wie o kogo chodzi. tylko pytanie: kiedy i gdzie..
Ni z gruchy ni z piertuchy nikt takich wiadomości nie dostaje - tak uważam
Zgadzam się. Raczej nikt tak po prostu nie dostaje takich wiadomości, oczywiście może to być jakaś szalona fanka, ale wątpię - raczej się czymś zasłużył (niekoniecznie oczywiście podczas Waszego związku), chociaż mogła to być jakaś drobnostka - kobietki mają tendencję do wyolbrzymiania wszystkie i nadinterpretacji.

Ja bym się raczej skupiła dlaczego tak Cię zbył. Skoro to nic takiego to chyba wyastarczyłoby gdyby powiedział, że nie ma pojęcia od kogo to jest i sam jest zaskoczony, czy chociaż zbył to śmiechem, że chyba ma jakąś tajemniczą fankę?

Jasne, że ktoś może chcieć Was skłócić, ale... nie wiem mi się takie rzeczy wydają mało prawdopodobne
solideja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując