2011-03-07, 20:15
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Proteinowa dieta Dr.Dukana Wspólna droga do celu. Poczatek od 18.10.2010 aż do
Cytat:
Napisane przez orangemisia
Hey dziewczyny 
Mogę się do was dołączyć?
Dziś mija mój pierwszy dzień fazy uderzeniowej. Nie było tak źle. Jedyne co mnie martwi to to,że nie umiem znaleźć niczego co by mi smakowało  Dziś zjadła dość mało bo tylko jogurt naturalny, pierś z kurczaka nadziewany serkiem(nie był jakiś pyszny,ale uszedł) i pół serka homogenizowanego z otrębami, zjadłam jeszcze plasterek polędwicy sopockiej.
I tutaj moje pytanie. Co jecie na co dzień jako hmm przekąska?
P.S. Książkę czytałam, wątek cały czas przeglądam i nawet znalazłam kilka ciekawych przepisów  Jednak wciąż nie wiem co mogłabym hmm...podjadać i np.wziąć na drugie śniadanie do szkoły? 
|
oczywiście, że można się dołączyć, zapraszamy dla mnie faza I również była ciężkim orzechem do zgryzienia, ze względu na brak doświadczenia w kuchni i brak warzyw, ale uwierz, da się przeżyć, zwłaszcza, że z jedzonkiem możesz kombinować jak chcesz. zależy co lubisz, ale ja, gdy jestem na proteinach wsuwam najczęściej wątróbkę, wędzoną makrelę, gotowane/pieczone uda z kurczaka z jajkami i korniszonem, jajecznicę, piersi z kurczaka w jakiś sosikach, owsiankę. na drugie śniadanie robię sobie w tygodniu tosty, które zastępują mi pieczywo - jem je z chudą wędliną. co do podżerki, ja raczej nie dopuszczam do tego, ale zawsze możesz wsuwać jogurty wiejskie, naturalne czy homo. jeśli masz ochotę na coś słodkiego, możesz dodać do nich ulubiony aromat i słodzik i jak znalazł zerknij też tutaj: dieta-dukan.pl
Faza III: 25.03-koniec lipca 2011
Waga początkowa:
71 kg
Cel:
57 kg
03.04 - 57,6 kg
Wzrost:
175 cm
|
|
|