2011-03-07, 20:26
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Cytat:
Napisane przez Margolcia0703181
U.
I. kubek mleka z 2 garściami płatków kukurydzianych, 1/2 rogala z masłem - część z żółtym serem i pomidorem, część z dżemem
herbata zielona
kawa z mlekiem z automatu
II. banan, 250ml soku pomidorowego, kromka grahama złożona na pół z masłem, serem i pomidorem (uczelnia)
III. 1/2 rogala - część z serkiem topionym, część z dżemem.
potem ok 300ml mleka z 4 garściami płatków kukurydzianych, 100g wieśniaka z łyżeczką dżemu
trochę monotonnie, ale ostatnio jakoś nie mam apetytu, czuję takie przepełnienie, wzdęcia, nie wiem po czym...byłam ostatnio chora możliwe, że to jeszcze po lekach organizm wraca do normy?
|
wiesz co? ciągle chorujesz...naprawdę, ciglę masz "chorobowe U/P" "pochorobowe U/P" ---> i tak w kołoMacieja..
weź się za siebie dziewczyno!!
Niemasz okresu 5 lat?? Dobrze mówię??
Ja niemiałam 3 z hakiem i do tej pory z małą nadwagą biorę lekarstwa, lekkie co prawda, ale gin. mówi że szkoda zaprzepaścić prace i przerwać leczenie lekami, a ja nadal drżę co miesiąć czy się pojawi,czy się nie pojawi.
A Ty? Popatrz na to Twoje jedzenie! Ciągniesz chorobę w nieskończoność! Tak bardzo się sobie podobasz? że koniecznie chcesz tak wyglądać??
Może Cię to zaboli, ale możesz już niedługo tak łądnie nie wyglądać, bo kolejnego przeziębienia możesz nie przeżyć taka prawda, maszwyniszczony organizm, a twoj przewód pokarmowy woła o pomoc tymi wdęciami i innymi nieprzyjemnościomi!
Tak bardzo mi przykro że prowadzisz się do grobu
Zasługujemy na lepsze życie
Zawalcz.
Postaraj się.
Raz nie wyjdzie-próbuj dalej, upadki są dla ludzi ale próbuj, zrób coś ze swoim życiem!!!
Just try..
|
|
|