Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-08, 09:04   #785
justitia
Wtajemniczenie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Cytat:
Napisane przez Gasienica Pokaż wiadomość
jakby co to moja kolezanka uzywa antidral, podobny to blokera i perspirex.. w aptekach w Polsce jest dostepny i tez niedrogi, ok 12 zl.

milego dnia jutro. w koncu to nasze swieto
dopisze go sobie do listy do sprawdzenia w polsce czy jest, jak wyglada i moze do kupienia...

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
przyznaje sie bez bicia usnęłam aż miło hehe troche poczytałam mrożące krew w żyłach wątki na intymnie i znaurzyłam sie w objeciach morfeusza.

no ale wstałam dzis i tez taka jakby senna jestem, wiec moze mała drzemka po pracy hehe

generalnie musze wiecej sypiać bo zaczynam przypominać zombie

miłego dnia dziewuszki
mam nadzieje ze choc troche sie wyspalas?

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale postow naprodukowalyscie przez wieczor! Ja tu sie szykowac mam!!!
SUPERBLAM???? w takim razie musze je miec!!!!!!!!!!!!
Justynko, strasznie Cie przepraszam, ale dopiero po wylaczeniu budzika zauwazylam Twoja wiadomosc! Dziekuje za informacje w kazdym razie, dzis oblatuje wszystkie newsagents, no i obym znalazla, bo mi smaka narobilyscie Jagodka- dzis SPAR idzie na pierwszy ogien, dzieki Tobie, odrazu po wyjsciu z autobusu tam lece
A co jeszcze jest oprocz blyszczykow?
Justitia- mam ten pedzelek, tyle, ze nie ten sam, ale taki sam Coprawda obiecalam go jednej z dziewczyn na wymiankowym, ale cos sie nie zglasza
Wlasnie, dziewczyny, a Wy korzystacie z forum wymiankowego?? Mam calaa mase kosmetykow zalegajacych mi w szafkach
Aha, Justynko- w takim razie ja sie jak najbardziej pisze na ten dezodorancik Juz sie go doczekac nie moge, mam nadzieje, ze szybciutko go znajdziesz, coby nie latac po wszystkich aptekach w miescie
superbalm ten grejfrutowy (czy jak to sie tam pisze...
blyszczyk z aplikatorem high shine chyba, taki jasny roz
szminka, tusz, i kosmetyki pielegnacyjne - peelingi, kremy, plyn do demakijazu itd

ja kiedys korzystalam z wymiankowego...
ale zauwazylam ze wymieniam rzeczy nieuzywane na rzeczy ktorych i tak nie uzywalam a jedynie mi sie podobaly hahaha
tymczasem wczoraj znalazlam w szufladzie nieotwarty peeling mikrodermabrazja Ziaii Pro! gdzie w lazience mam jeszcze polowe innego, a ten nowy nieotwarty jest wazny tylko do kwietnia nie zdarze go uzyc

pomecze Ciebi w niedalekiej przyszlosci gdzie kupic ten pedzelek, bo moj ktory mam teraz jest pomalu umiera

......................... .........

jak tam Wasze polowki? zyczenia zlozyly ?
moj cichaczem caly ranek, ale on z jakiejkolwiek okazji sklada zyczenia po przyjsciu z pracy

za to smsem dostalam fajne zyczenia od "niedoszlego" faceta - eh ze pamieta o mnie zawsze w kazde swieta, urodziny itd..
justitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując