Dot.: Nimfomanki C.D.N. ^^
Cytat:
Napisane przez madzia2306
hej dziewczyny... zaniedbałam wizaz przez pracę ale powiem jedno... nie bardzo podoba mi się taka praca.. juz wolałabym pracować w zakładzie na zmiany niż w tym sklepie.. pracuję non stop od 7 dni dopiero jutro od 14.30 do soboty 14.30 mam wolne... a potem znowu chyba 9 dni pracy non stop... siostra kierowniczki się rządzi nie podoba mi sie to szef typowy dorobkiewicz nie pozwoli zamknąc sklepu nawet o 20.58 (czynny jest do 21) bo jak jednego klienta straci to jest tragedia ale to że ja potem 40 minut czekam na autobus to już się nie liczy.. a inne pracownice zamykają sklep o 20.55 i jest ok... nie tak sobie tą pracę wyobrażałam ale przemęczę się 2-3 miesiące żebym chociaż minimalne doświadczenie zdobyła.. i ta jedna niedziela wolna w miesiącu... a 4 dni wolne w tygodniu.. co mi po tym... wczoraj sie popłakałam bo cieszyłam się że mam normalną pracę ale tak się nie da.. ja wracam z pierwszej zmiany o godzina 21 a ja idę spać bo jestem wykończona 9 dniami pracy... musiałam się wygadać...
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax
|