Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 08:16   #3304
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

certi, ja miałam angielski w dwóch przedszkolach i w czterech tańce, no i chciałam zrezygnować z tego angielskiego bo dzieciaki w jednym z tych przedszkoli były okropne. Umówiłam sie z szefową że w takim razie już angielski sobie daruje a tańce będe miała jak długo dam rade, no bo trudno jest znaleźc zastępstwo na zajecia taneczne. Chciałabym pracowac do końca maja a co z tego wyjdzie zobaczymy
Gdyby z angielskim chodziło o te drugie przedszkole to na pewno bym się nie zgodziła, ale w tym do którego mam wrócić dzieciaki były okej i ogólnie bardzo fajne przedszkole dzisiaj i jutro tam jade a w piątek na szkoleniu będziemy z szefową kombinowac co dalej, będa wszystkie anglistki więc może któraś będzie chętna żeby wziąć te zajęcia

Termin mam na początek września, ok. 3 czuję się bardzo dobrze, nie miałam żadnych mdłości, jedynie co to głowa mnie czasami boli przez to podwyższone ciśnienie, a tak to wszystko cacy muszę sie wybrac po spodnie ciążowe, bo powoli nie mieszczę się w zwykłe
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora