2011-03-09, 15:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Joasia: nie będziemy bić a od dłuższego obserwujesz to tycie, czy to jakiś gwałtowny skok, że tak powiem znikąd?
IR: jakie wspomagacze? 
Tak jak Laisla, i inni pewnie też, zauważyłam, że dietą można najwięcej osiągnąć. Potem ćwiczenia, a wspomagacze na końcu. Mam dobre wspomnienia po l-karnitynie w płynie, bo miałam full energii. Teraz tylko pytanie, czy to placebo, czy może zmiana żywienia, czy ogólne chudnięcie. Pewnie wszystko na raz. 
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
Cytat:
Napisane przez laisla
Spróbuję z tym mlekiem  już nie wiem co mam próbować..dzisiaj znowu więcej na wadze, zaczynam obsesyjnie ważyć się znowu
No to nie jesteś sama jeśli chodzi o brak chudnięcia  A ja akurat się ruszam sporo co jest tym dziwniejsze. Kurcze, mięśnie zaczęły przyrastać czy co..mam ochotę rzucić to wszystko w ch....  i normalnie żyć, jak kiedyś 
|
banalne pytanie, ale mierzyłaś się?
mleko to raczej takie tuczące, zapychające, nie? to lepiej chyba w nocy nie pić No i laktoza w mleku, czyli dwucukier. No, ale mogę się nie znać Zdania i tak są podzielone, najlepiej JAK ZWYKLE z umiarem
Edytowane przez OneSweetTaste
Czas edycji: 2011-03-09 o 16:02
|
|
|