Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak Go powitać?? Czekam na odpowiedzi:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 16:04   #2
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Jak Go powitać?? Czekam na odpowiedzi:)

Cytat:
Napisane przez estrella200 Pokaż wiadomość
Może to co napisze zabrzmi trochę głupio i dziecinnie, ale zależy mi na radach.
Otóż jakiś czas temu poznałam chłopaka przez internet. Okazało się, że to kuzyn mojej dawnej kumpeli i nieraz przyjerzdrza do naszego miasteczka. Wyszliśmy pare razy gdzieś na dwór jak on tutaj przyjerzdrzał. Było ok. Pózniej gadaliśmy coraz więcej. No i można powiedzieć, że jesteśmy razem tylko, że... przez internet. I właśnie on teraz przyjedzie w sob. i poraz pierwszy sie mamy spotkac jako para. I nie mam pojęcia jak sie z nim przywitać? czy buzi w usta, w policzek, czy ręke podać?? Nie wiem.. a głupio mi pytać przez tel." dajemy sobie buzi na powitanie?" tak nie zapytam.. Znamy sie pare m-cy, głównie to rozmowy na gg i sms-y były, jednak odkąd jesteśmy razem dzwoni do mnie codziennie. ale, jak przyjerzdrzał to wychodziliśmy z jego kuzynką i innymi kolegami. Głównie większą grupą, raz tylko w dwójke. I witaliśmy się zwykłym"hej" tu u nas nie ma w zwyczaju, że wszyscy odrazu sobie w policzek buzi dają. A jesteśmy razem od 3 tygodni więc jako para się jeszcze nie widzieliśmy. On jest raczej nieśmiały więc wątpie, że sam mi odrazu da buzi na powitanie...
Ale wiem, że mu zależy na mnie. I wierze, że nam sie uda.
Tylko jak mam sie z nim przywitac?? Powiedzcie. Z gory dziękuje i przepraszam jak to dziecinnie brzmi.
hę? wybacz ale sama sobie stworzyłaś problem budując "związek" przez Internet i nie wiedząc jak się zachować w rzeczywistości

Jak dla mnie - parą to wy jeszcze absolutnie nie jesteście
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując