Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Levanderek powrócił z nowymi kosmetykami... :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-23, 00:51   #1
Levander
Raczkowanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

Levanderek powrócił z nowymi kosmetykami... :)

Hej To znów ja Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dosyć drogie Wizażanki
Oto co mam na wymiankę, oczywiście wszystko zdatne do użytku i spokojnie poslozy nie jednej pudernicy

Moja lista życzeń :
  • kompakt, puder sypki ew podklad ( odcienie ciepłe, moga byc opalone, z kroplą zółci, transparentne )
  • perfumy ( uzależnienie ) w każdej postaci
  • eyeliner - marzenie ściętej głowy - superliner
  • kosmetyki apteczne dla cery mieszanej w kierunku suchej z problemami - olejek Dr.Hauschka
  • preparaty nawilżające do włosków
  • baza pod cienie
  • kosmetyki SPA
  • cienie - brazy, zlote, brzoskwinki, turkusy ...
I coś ciekawego Wszystkie oferty z przyjemnością przejżę Jednak muszę zaznaczyć, że niestety nie interesują mnie produkty bazarkowe, "no name" oraz wszelkie podróbki. Oprócz kosmetyków chętnie markowe ciuszki czy kryminały

- Zapachy -

Lacoste Pour Femme ok 20/50 ml ( jest 3 cm, ale ta butelka w środku sie zweza i rozszerza... zostalo to w szerszej czesci więc dokladnie trudno okreslic ile pozostalo ) , oryginał oczywiście Wymienię raczej tylko na inne perfumki bądz cos mi niezbednego

The Vert Yves Rocher - jest jakieś 30 ml

Chloe Narcisse 45/50 ml mam z wymiany z Agnieszką, próbowałam... podoba mi się, ale mam swoich faworytów i tylko będzie stać ...

Euphoria Ck do 15 ml przelanych do srebrnego flakowanika z atomizerem. Z wymiany na gazetowym forum. Flakonik w srodku podrapany.

- Kolorówka -

( N: Margarita )Baza pod makijaż Sephora , opakowanie z pompką, dwa razy użyta

L'oreal Glam Shine Juice 221 jest 3/4 jasny, blady róż

Mary Kay Full Coverage kolor to kość słoniowa, dostałam od Ali jest 20 ml nie mój kolor przelałam go do szklanego pojemniczka po podkładzie versace, ma w nakrętce szpatułkę do nabierania podkładu

L'oreal Ideal Balance podkład w sztyfcie, Nu beige ubytek 3 mm

( N : Vilandra )Zara rozświetlacz kolorek transparentny, jest w takim pojemniczku zakończonym puszkiem i nim się nakłada specyfik, ma miliony drobinek, w zatyczce jest mini lusterko. Uzyty około 5 razy. Bardzo fajny, lecz ja i bez niego się świecę jak choinka

Minicoquette Pinaud błyszczyk do ust, w opakowaniu czerwone lecz praktycznie jest transparentny, w tubce 12 ml, pozostało 3/4 opakowania

Pupa Splendor ExtremeGold blyszczyk do ust z pedzelkiem, ubytek 20 % piekne, stare zloto.

Ch.Dior czarna kredka do oczu zostalo 8 cm

Bourjois Aqua volume
dwa tusze do rzes : fioletowy ( nowy ). Sa swietne, kupilam na zapas, bo sa wycofywane aktualnie ze sprzedazy... i przesadzilam

AVON błyszczyk glazewear berry lavish ubytek maks 10 %, ciemna czerwien

Sephora cienie do powiek w pyłku :
N jasny, pasetlowy fiolet jest 2/3 opakowania

Markwins Paletka cieni do powiek. Color Instytute. Cienie sa blyszczace i jest ich mnostwo, kilka tylko wyprowanych reszta nawet nie tknieta. W duzym ladnym opakowaniu z lusterkiem. Na zyczenie zdjecie.

Pielęgnacja

Adidas 3 zel pod przysznic do kapieli z lini zapachowej 3 white nowy 300 ml

Traital Goldys 250 ml raz użyta, dzialanie podobne jak waxu. Za granica dosyc popularna, kosztuje w granicach 10 euro. Zregenerowalam włosy czas na nawilzanie

Wax dla blondynek ale w zastepczym pojemniczku ( od maseczki l'oreal ) jakies 150 ml, oryginalne pudelko pekło w transporcie

Nivea żel stylizujacy do włosów z jedwabiem jest 3/4

Wysyłka tylko poleconym ( bądz ewentualny priorytet ), absolutnie "żądam" tego samego od wymieniającej się Przekupki kwitek musi być...

To narazie tyle
Pozdrawiam serdecznie
Levander

Edytowane przez Levander
Czas edycji: 2006-09-02 o 05:27 Powód: aktualizejszyn :P
Levander jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując