2011-03-09, 16:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez izazula
Ja strasznie nie lubię dawać pieniędzy. To będzie ostateczna ostateczność
|
Ja nie widzę nic w tym złego.Czasami lepiej dać pieniądze niż kolejną zabawkę lub coś innego.Rozsądni rodzice za zebrane pieniążki kupi coś dzieciaczkowi
Ja chciałam kupić dziewczynce coś ze złota(żebym miała pamiątke)jednak matka dziecka jest totalną kretynką niestety i wiem,że małej by zabrała i sama nosiła lub przy braku kasy poszłaby to sprzedać.Kase jak damy to też wiem,że wezmą rodzice dziecka dla siebie ale co mam innego małej kupić?nie wiem kompletnie.Zresztą rodzice zasugerowali,że kasa mile widziana bardziej niż prezenty Może tv chcą sobie nowy kupić
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23
Kupiłam u nas w Gatcie 2 pary rajstopek i dostałam gratis skarpeteczki  Rajtki w promocji za 8.90. Zobaczę jak się bedą "nosiły". Jak nie będa się tak kulkować to sie na nie przerzucę, bo na rynku kupowałam za 8 zeta wiec zero różnicy. A na rynku to zależy jak się trafi. Jedne dobre a drugie beznadziejne. Jedne miałam takie co po jednym dniu (jes\zcze bez prania) były zmechacone...
|
Bardzo tanie są te rajty u was widzę.U mnie gatta i wola kosztują ok.22 złotych.
|
|