2011-03-09, 17:23
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I
Cytat:
Napisane przez ligotka
Patrila ja znow mam 10 paczek babydreamow - moja siostra byla tak dobra. I najchetniej wyrzucilabym je w diably, sa tak suche ze masakra  Teraz mam celanica, po tych playch na drugim miejscu.
A za wode ciepla i gaziki podziwiam. Ja cagle przemywam malej buzke przegotowana woda i wsciekam sie jak co chwile biegne zagotowywac czajnik, zeby wymienic na swieza. A jeszcze jak bym ja miala uzywac do pupy to kompletnie bym sie dobila :/
|
Kurczę, ja Małemu pupę przemywam ciepłą wodą z kranu + Hipp płyn do kąpieli. Przegotowaną Mama i Ja używam do buźki tylko.
A kąpiesz Małą też w przegotowanej wodzie?
U nas spokój - Mały śpi słodko, niedługo pobudka na kąpanko. Mąż dostał wolne na jutro i piątek, więc spokojnie mogę się kurować .
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
Cytat:
Napisane przez make_up_istka
Ja nie gotuje wody do pupki  Przeciez do wanny jak ją kąpię też nie daję przegotowanej.
Jak się człowiek przyzwyczai to nie ma problemu z myciem wodą. Ja uzywam wacików (byle by się nie rozwarstwiały) a nie gazików.
|
Dokładnie to samo z wodą pomyślałam .
Ja gaziki do buźki używam, a do pupy takie waciki dla dziecka z rossmanna
|
|
|