Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 16:36   #4162
asiulka30
Raczkowanie

Dot.: Dla przyszłych, obecnych i przeszłych Kursantek- cz. V

Cytat:
Napisane przez pocz Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za kciuki, ale niestety nie zdałam
Za kompletną głupotę, normalnie śmiać jmi się z tego chce ;p... Mianowicie za to, że "za szybko wyłączam kierunkowskazy". Już nawet nie chodzi o to, że ich nie włączam w ogóle, tylko za szybko wyłączam. Dwa razy tak zrobiłam- dziękuję, wynik negatywny . Ale przejechałam z nim do końca egzamin i nie miałam więcej błędów (oprócz jednej sytuacji, ale to nie do końca moja wina), więc się nie poddaję . Zapisałam się na kolejny, ale terminu nie zdradzam, bo chyba im mniej osób wie tym lepiej dla mnie

Generalnie jestem zadowolna z tego egzaminu, miałam lepszego egzaminatora, wytłumaczył mi po wszystkim moje błędy, co i jak, i życzył szczęścia przy następnym (bo to chyba faktycznie kwestia tylko szczęścia niekiedy).

Jeszcze raz dzięki za kciuki, oby się udało za trzecim podejściem
To widze, ze poleglas na tym samym co ja. Ja tez na kierunkach poleglam, z tym ze u mnie bylo to dwukrotne niewlasciwe uzycie kierunku. Nie przejmuj sie, na nastepny raz bedziesz zwracac na to baczniejsza uwage.
asiulka30 jest offline Zgłoś do moderatora