|
Zadomowienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez mayaha
byłam w poniedziałek u fryzjerki i trochę zaszalałam 
zafundowałam sobie całkowitą metamorfozę, ściełam włoski i zrobiłam sobie ciemną czerwień ( w słońcu aż bije po oczach  )
Karo podpytałam jeszcze o matrixa i jednak te 60 ml to mi by stykły na jeden raz więc faktycznie niewiem czy nie powinnaś kupić 2 opakowań i jeszcze woda utleniona, najlepiej żeby była tej samej firmy
mi robiła farbą professional by fama
morska a ty byłaś już?
|

Też czekam na fotki 
Byłam już w piątek, ale widziałam, że gdzieś zniknęłaś, to nie pisałam 
A zatem - okazało się, że już od jakiegoś czasu nie jestem farbowana Matrixem, tylko Renee Blanche 
Dałabym sobie rękę uciąć, że ciągle Matrixem, nie wiem dlaczego nie dosłyszałam zmiany, może dlatego, że to jest moja fryzjerka od kilku lat i już Jej tak nie kontroluję, bo Ona wie, czego pragnę 
W każdym razie wstyd, że nie byłam świadoma 
Oczywiście wcześniej - jakieś 2 lata temu - rzeczywiście farbowała mnie Matrixem, ale nie z tej serii SoRed Widziałam paletę i one wyglądają przeokropnie, faktycznie Wiśniewski... Próbowałam zrobić zdjęcia telefonem, ale o - 20110304(002).jpg nie udało się, też jest przekłamane, tak jak tamte zdjęcia na aukcji - jest kolosalna różnica między zdjęciem z netu, a paletą. W każdym razie mogę sobie tą paletę pożyczyć do domu i zrobić zdjęcia w lepszym świetle - tak mi zaproponowała. Powiedziała, ze tą serię Sored lepiej użyć przy pasemkach czy baleyagu, bo tak same to głowa płonie No i najważniejsze - powiedziała, że Matrix był świetny, ale zaczął się psuć jakościowo, szybko wymywać i dlatego przerzucili się na Renee Blanche 
Najbardziej prawdziwe zdjęcie tych SoRed Matrixowych wydaje mi się, że jest tutaj - są strasznie żarowiaste, także ja miałam te inne, zwykłe, czerwienie matrixowe, tylko już zdążyłam zapomnieć numerek, musiałabym znowu zapytać 
Aaa, i też powiedziała, że te małe tubki Matrixa na raz i to na niedużo włosów - tak jak na moje średnio gęste i niedługie, a tak to 2 tubki małe lub jedna duża.
Cytat:
Napisane przez magi77
Nie pisałam Wam jeszcze. Mój Małż wyjeżdża na tydzień w delegację... do Serbii 
|
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Kiełki pszenicy, soczewicy i rzeżuchy ,później przyjdzie kolej na kiełki czerwonej kapusty,brokuła, słonecznika.Sama jestem ciekawa.
|
O, fajnie Ja kiedyś o tym myślałam, ale stwierdziłam, że się nie nadaję do większej hodowli i hoduję tylko rzeżuchę 
Cytat:
Napisane przez Miramej
I mam prośbę - napiszcie jak robicie makaron na słodko 
|
Ja na słodko robię tylko z twarożkiem/serem białym.
Cytat:
Napisane przez magi77
Ja nie robię makaronu, robię ryż. Ryż naturalny, do tego porządnie zblenderowany banan i trochę cynamonu. Też pycha 
|
Pycha, potwierdzam Robię to często Tymkowi w bardziej rozbudowanej wersji, tzn. dodaję też kapkę miodu, suszone śliwki, morele oraz rodzynki i jest super energetyczne śniadanie 
.
|